Mekoli Kalkin, Lindzi Lohan i Dru Barimor Foto:Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia/Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Čuvena glumica Dru Barimor nedavno je govorila o svom detinjstvu i mladosti, veoma teškom periodu njenog života, a mnoge njene kolege prošle su isto.

Otac joj je bio čuveni glumac, Džon Barimor, te je Dru od malih nogu bila upućena u svet filma i glume.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa nepunih sedam godina stekla je svetsku slavu igrajući u Spilbergovom filmu „E.T.“, ali je nakon toga njen život postao „pakao“.

Ona je u svom podkastu „Drew’s News“ ispričala detalje teškog detinjstva.

Ispričala je da u njenoj kući nije bilo dozvoljeno da se jede slatko, pa se u ormaru sakrivala kako bi pojela čokoladu. Prema priči glumice njena majka Džejdi bila je jako rigorozna i nije htela da se njena deca ugoje.

Naime, otkrila je da je prvi put alkohol probala sa samo devet godina, a marihuanu sa deset, dok je sa trinaest godina bila dva puta na odvikvanju od droge. Tada ju je majka poslala i u psihijatrijsku ustanovu.

„Tamo nije bilo zezancije, a kada bi došlo do takve situacije tada bi nas vezali“, rekla je ona i istakla da je u mladosti bila buntovnik:

„Izlazila sam u klubove i izbegavala školu. Bila sam potpuno izvan kontrole“.

Dru Barimor Foto: Printscreen/YouTube/
The Drew Barrymore Show

Sličnu životnu priču imao je i čuveni dečak iz filma „Sam u kući“.

Mekoli Kalkin, najpoznatiji po ulozi Kevina Mekalistera iz božićnih filmova „Sam u kući“, proglašen je najuspešnijim dečjim glumcem, a tokom svog vrhunca ranih 1990-ih, spadao je i u red najplaćenijih zvezda na svetu.

Počeo je da glumi sa samo četiri godine.

Glumio je u mnogim filmovima, a sa 14 godina se povukao iz Holivuda, kako bi pohađao srednju školu. Međutim, uhapšen je 2004. godine zbog posedovanja marihuane i dve kontrolisane supstance bez recepta. Optužen je za ilegalno posedovanje supstanci i na sudu je priznao krivicu. Pušten je uz kauciju od 4.000 dolara.

Kalkinovi prijatelji i fanovi dugo su se plašili za njegov život zbog problema sa zavisnošću, ali pre nekoliko godina rekao je kako je već dugo čist i želi da promeni život.

Demi Lovato je vrlo iskrena u svojim intervjuima, a iznenadila je mnoge otkrivši da je još kao sedmogodišnjakinja razmišljala o samoubistvu. Vrlo mlada je postala popularna i konstantno se pojavljivala u „Dizni“ serijama.

Demina borba s drogom počela je 2012. godine i od tada vodi bitku s drogama i alkoholom, a sve je kulminiralo u julu 2018. godine, kada je dotakla dno i u paklu zavisnosti gotovo izgubila život. Kroz sve ove godine Demi je otvoreno pričala o svojoj borbi s raznim zavisnostima, bulimijom, samopovređivanjem i bipolarnim poremećajem, a o detaljima je progovorila u dokumentarcu „Simply Complicated“. Srećom, uspela je da se izvuče iz pakla zavisnosti i svoj život ‘dovede u red’.

Foto: Printscreen/Youtube

I Linzi Lohan proslavila se u detinjstvu i postala obožavana širom sveta.

Tokom tinejdžerskih dana počela je da konzumira droge, hapšena je više puta zbog vožnje pod uticajem alkohola i posedovanja kokaina, a na rehabilitaciji je bila čak šest puta.

Foto:EPA/HANNAH MCKAY

Melani Grifit imala je ovakve probleme nešto kasnije, ali je takođe govorila da je slava u mladim godinama uticala na to. Prvi put se pojavila pred kamerom još kao beba, a do 17 godine je imala mnoštvo uloga u filmovima.

Imala je problema sa kokainom, opijumom i alkoholom tokom svoje karijere, sve dok se nije prijavila u centar za zavisnost 1988. godine. Vratila se na kliniku 2000. nakon što je postala zavisna od lekova protiv bolova.

Foto: EPA-EFE/FLORIAN WIESER

BONUS VIDEO: Top 10 najskupljih razvoda

Komentari

Svi komentari (0)