Foto: EPA/JUSTIN SULLIVAN, Chris Delmas / AFP / Profimedia, EPA/ETIENNE LAURENT

Lisa Meri Presli, jedina ćerka slavnog rokenrol pevača Elvisa Preslija, preminula je u 55. godini, a o njenom burnom ljubavnom životu često se pisalo.

Preslijeva je u toku jučerašnjeg dana hitno prebačena u bolnicu u kritičnom stanju, a lekari su saopštili da je u pala u komu nakon „potpunog zastoja srca“ ubrzo nakon što se žalila na bolove u stomaku, navodi TMZ.

PROČITAJTE JOŠ

„Teškog srca moram sa vama da podelim strašnu vest: moja prelepa ćerka Lisa Meri nas je napustila“, saopštila je njena majka Prisila Presli.

Krenuvši stopama svog slavnog oca, Lisa je takođe bila pevačica i tokom karijere je objavila tri albuma.

Iako nije uspela da muzikom postigne veći uspeh, javnost se itekako interesovala za njen privatan život. Liza se udavala čak četiri puta, a njen prvi bračni partner bio je muzičar Deni Kju, za kog se udala 1988. godine.

Tak brak je potrajao šest godina tokom kojeg su dobili dvoje dece – ćerku Rajli koja se danas bavi glumom, i sina Bendžamina koji je sebi oduzeo život pre dve godine.

Samo 20 dana nakon razvoda od Denija, Lisa se udala za „kralja popa“ Majkla Džeksona. Ovaj brak je medijski praćen od prvog dana, a najviše tokom optužbi za zlostavljanje dece sa kojim se Džekson suočio. U tom periodu mu je upravo ona bila najveća emotivna podrška, ali brak nije opstao. Liza je kasnije priznala da su pokušavali da obnove ljubav tokom naredne četiri godine i da je putovala u različite delove sveta kako bi bila sa njim.

Foto: Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia

Kada je Džekson preminuo 2009. godine, Prislijeva je prema tadašnjim pisanjima američkih medija bila „potpuno slomljena“.

Lisa se 2000. godine verila sa muzičarom Džonom Osajkom, ali je istu raskinula kada je upoznala glumca Nikolasa Kejdža na jednoj žurci. Dve godine kasnije se i udala za njega, ali je Kejdž podneo zahtev za razvod iste godine.

Elvisova ćerka se udala četvrti put 2006. godine, za svog gitaristu i muzičkog producenta Majkla Lokvuda. Njen prvi muž, Deni Kju, bio joj je kum na ovom venčanju koje je organizovano u Japanu. Dve godine kasnije je rodila blizance, ali se nakon deset godina braka i od ovog partnera razvela.

Nakon rastanka, otkriveno je da je Lisa Meri podnela zahtev za samostalno starateljstvo nad decom, tvrdeći da je pronašla stotine fotografija i snimaka dečije pornografije u komjuteru svog bivšeg muža.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Komentari

Svi komentari (0)