Foto: EPA-EFE/JIMMY MORRIS

Ćerka Elvisa Preslija preminula je sinoć u bolnici u 55. godini života.

Presli je u toku jučerašnjeg dana hitno prebačena u bolnicu u kritičnom stanju, a lekari su saopštili da je u pala u komu nakon „potpunog zastoja srca“ ubrzo nakon što se žalila na bolove u stomaku, navodi TMZ.

PROČITAJTE JOŠ:

„Teškog srca moram sa vama da podelim strašnu vest: moja prelepa ćerka Lisa Meri nas je napustila“, saopštila je njena majka Prisila Prisli.

Lisa je bila jedina ćerka kralja rokenrola, a od njega je nasledila ljubav prema muzici, te je objavila tri albuma. Takođe, zbog svog burnog života bila je česta tema medija. Naime, Lisa je bila u brakovima sa javnim ličnostima: Majklom Džeksonom, Nikolasom Kejdžom, Denijem Kjuem i Majklom Lokvudom.

Imala je četvoro dece, a njen sin Bendžamin Kju je 2020. godine izvršio samoubistvo na proslavi rođendana njegove devojke Dijane Pinto. Kako su strani mediji preneli, on je pucao sebi u usta, a njihove komšije su navodno čule glas devojke koja je vikala: „Nemoj to da uradiš!“, a za koju se veruje da je Pinto.

„Ova grozna tuga koja je uništila i razbila moje srce i moju dušu u potpunosti me je progutala“, napisala je na svom Instagram profilu.

Presli je otvoreno govorila o tome da ju je ovaj događaj potpuno slomio, ali je snagu pronalazila u svoje tri ćerke, Rajli i dve bliznakinje, Harper i Finli.

BONUS VIDEO: Poznate ličnosti na sahrani Kornelija Kovača na beogradskom Novom groblju