Foto: Instagram/krisradenkovic

Voditeljka je ovime sve dirnula.

Voditeljka Kristina Radenković trenutno se nalazi u Kataru odakle izveštava sa Svetskog prvenstva u fudbalu koje se tamo održava.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je sada podelila fotografiju iz Katara, ali i jednu nastalu kada je bila dete, a na kojoj se šeta sa svojim roditeljima. Tako je otkrila i da je ljubav prema fudbalu nasledila od oca koji je pre 14 godina preminuo od kancera.

„Odrasla sam na fudbalskim terenima i to mi se nikad nije činilo kao mesto za jednu devojčicu, ali tata je sestru i mene uporno vodio sa sobom. Ko je poznavao Bobana, znao je da živi za arhitekturu i fudbal. Čak i kada je kancer po treći put nemilosrdno napao njegov mozak, rekreativno je igrao i stoički branio gol. Znam da si negde srećan što sam deo ovog velikog projekta“, napisala je ona na Instagramu.

Kristina je svojevremeno govorila o tome koliko joj je očeva smrt teško pala.

„Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle četiri godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena“, rekla je ona jednom prilikom, prenosi „Blic“.

BONUS VIDEO: Podkast snaga uma, gošća Maja Nikolić

Komentari

Svi komentari (0)