Hilarija i Alek Boldvin
Hilarija i Alek Boldvin Foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Mnoge stvari joj zameraju.

Hilarija Boldvin se posle samo godinu dana od upoznavanja udala za svog 26 godina starijeg supruga.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Alek mislio da se posle braka sa Kim Besindžer više neće ženiti, usledilo je veliko proširenje porodice. Naime, poznato je da holivudski glumac u drugom braku ima sedmoro dece.

Par ima ćerke Karmen, Luciju i Ilariju i sinove Rafaela, Leonarda, Romea i Eduarda. Osim što joj zameraju da se za toliko starijeg čoveka udala zbog novca, drugi su joj zamerili deljenje privatnosti na društvenim mrežama kada je 2019. godine podelila sliku sa stomakom i uz nju napisala da je tada osetila da je u pitanju spontani pobačaj.

Alek Boldvin sa suprugom
Alek Boldvin sa suprugom Foto:Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ubrzo potom Hilarija je opet ostala trudna i to je izazvalo burne reakcije jer je većina smatrala da je previše brzo opet ostala trudna, kao i da im nije jasno „gde žuri“ kada su u tom trenutku već imali četvoro dece.

Takođe, ona voli da se pohvali svojom zategnutnom figurom do koje je došla navodno zahvaljujući jogi. Ipak, mnogi su komentarisali da su u pitanju bile operacije, a Hilarija je dodatno slikala svoj stomak i dokazala da na njemu nema ožiljaka.

Iako je često isticala svoje špansko poreklo u biografiji, te navodno ne zna dobro engleski jezik, optužuju je da je to laž jer je odrasla u Americi, piše „Stil“.

Hilarija je uspela da dospe na metu negativnih komentara čak i kada je njen suprug slučajno na setu usmrtio direktorku fotografije. U jeku ove nesreće, pojavila se vest da je Hilarija ponovo trudna, dok je u isto vreme preko surogat majke dobila šesto dete.

„Rekla bih da smo gotovi, ali to sam rekla i kada smo imali šestoro dece. I da, mogu da kažem da se nadam da smo zavšili. Ali Alek i dalje mora da ode i uradi svoj deo. Dakle, ako on ne uradi svoj deo posla, moglo bi da se dogodi“, rekla je supruga proslavljenog glumca.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Komentari

Svi komentari (0)