Foto: Printscreen

Hrvatsku glumicu Leonu Paraminski srpska publika je najbolje upoznala u serijama "Obični ljudi", "Najbolje godine", "Loza", "Tajne", a onda je veliku pažnju privukla ulogom u seriji "Budva na pjenu od mora".

Ona se pojavila u trećoj sezoni ovog ostvarenja, i to u ulozi zločeste Mile Kovač koja je vremenom postala ljubavnica lika kog je tumačio Mima Karadžić.

Karijera joj je, bez sumnje, išla uzlaznom putanjom, a ona je onda odlučila da se sa suprugom preseli u Kaliforniju, gde je počela da radi i kao profesorka glume u Santa Barbari.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, kada je dobila poziv da glumi u seriji „Senke nad Balkanom“, odlučila je da iskoristi tu šansu. Leona je dobila ulogu Marije Oršić, a jedna scena između nje i Marije Bergam i danas se prepričava.

Likovi koje su njih dve tumačile, Marija Oršić i Maja Davidović, upuštaju se u vezu i završavaju u krevetu, a glumice su tu scenu odradile veoma profesionalno i dobile brojne pohvale.

Iako je i u ovoj seriji njena gluma bila veoma zapažena i hvaljena, Leona je odlučila da se vrati u kaliforniju i na neko vreme pauzira sa snimanjima. Pre dve godine ona je saopštila da će postati majka, te da ona i njen suprug Tin Komljenović čekaju svoje prvo dete.

Ona je tada otkrila da je, nakon višegodišnje borbe za potomstvo, doputovala u Hrvatsku zbog veštačke oplodnje. Leona je ostala u drugom stanju, a kasnije je na Instagramu objavila radosnu vest – da je rodila zdravu devojčicu kojoj su dali ime Liv.

Leona Paraminski danas uživa u roditeljstvu i porodičnom životu, a sa godinama gotovo da se uopšte nije promenila, te biste je lako prepoznali.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar