Tina Ivanović 10 godina nije videla svoje dete: Evo kako izgleda njen sin FOTO

Showbiz 28. jun 202209:06 > 15:01
Podeli:
Tina Ivanović
Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

Popularna folk pevačica već godinama je u vezi sa Zvezdanom Anđićem, sa kojim nema dece.

Međutim, malo ko zna da Tina ima dete koje je dobila u ranoj mladosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je imala svega 16 godina, Tina je bila udata za čoveka sa kojim ima sina. Ali nakon prvog braka pevačica je prošla kroz pravi pakao, pa umesto da uživa u majčinstvu, punih deset godina nije mogla da viđa svoje dete, jer joj je to bivši suprug zabranjivao.

"Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl", ispričala je svojevremeno Tina, pa je dodala:

"Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli."

Pevačica je u jednom intervjuu ispričala da joj je trenutni partner Zvezdan pomogao da uspostavi ponovo kontakt sa sinom.

"Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspeo je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što posle toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dete i neko vreme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vredan dečko", iskrena je bila pevačica.

Ona je ispričala i to da Danijel i njen sadašnji suprug Zvezdan odlično slažu, te da joj je upravo suprug bio najveća podrška i da joj je pružio pomoć kada je trebalo da dođu do Danijela.

BONUS VIDEO: Top 5 najvećih prirodnih grudi na estradi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.