Goca Tržan Foto: Vladislav Mitić

Goca Tržan pre dvadesetak godina privukla je ogromnu pažnju javnosti kada je održala koncert za jednu osobu - svog tadašnjeg dečka.

Veza pevačice i biznismena Dejana Dragojlovića bila je jedna od glavnih tema medija kada je on, kako se navodilo, kupio sve karte za njen koncert u Centru „Sava“. On tada nije imenovan, nego je predstavljen samo kao biznismen koji ne želi da se eksponira.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, nakon što se pojavila priča o romantičnom gestu, osvanula je i druga verzija ovog događaja, koju je u javnost izneo Gocin kum i tadašnji menadžer Dragoslav Gane Pecikoza, tvrdeći da je navodno iznenađenje zapravo marketinški trik.

Bogati biznismen, i to, kako se pisalo, iz Švajcarske, kupio je sve karte čim su puštene u prodaju, kako bi iznenadio svoju partnerku, koju je tom prilikom navodno i zaprosio. Posle toga održala je i drugi, „pravi“ koncert pred punim Centrom „Sava“, pošto su ulaznice za taj događaj planule posle ogromnog medijskog odjeka koji je imao njen nastup za samo jednog čoveka.

Tada je u novinama izašla i fotografija na kojoj se vidi Goca kako pleše sa navodnim biznismenom iz Švajcarske, ali je on fotografisan sleđa. Fotografiju je medijima dostavio Gocin tim.

Kasnije se saznalo da je u pitanju Dejan Dragojlović, sa kojim je pevačica tada bila u vezi, a zajedno su bili još nekoliko godina posle toga.

Popularna pevačica je i tada, kao i sada, tvrdila da nema nikakvog marketinškog trika i da je njen koncert za jednog čoveka održan jer je on kupio sve karte iz ljubavi prema njoj.

Dragoslav Gane Pecikoza, inače jedan od najuspešnijih menadžera od osamdesetih godina do danas, otkrio je da je on smislio celu prevaru jer za Gocin koncert nije bilo dovoljno interesovanja. Ubrzo posle pomenutih koncerata oni su se posvađali i prekinuli saradnju.

Gane Pecikoza, menadžer. Dragoslav Pecikoza. Koncert grupe Bajaga i instruktori na stadionu Tašmajdan
Gane Pecikoza Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Za nju je tada ‘Sava’ Centar bio veliki zalogaj. Pet dana pre koncerta morali smo da osmislimo nešto da bi prodaja karata krenula. Nakon tog koncerta i vesti da je dečko kupio celu salu, prodala je za jedan dan 3.000 karata i rasprodala Novi Sad, Kragujevac i Kruševac. Bio je to i kraj naše saradnje“, ispričao je jednom prilikom Pecikoza, kako je pisao „Kurir“.

Popularna pevačica je i tada, kao i sada, tvrdila da nema nikakvog marketinškog trika i da je njen koncert za jednog čoveka održan jer je Dragojlović kupio sve karte iz ljubavi prema njoj.

„Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u ‘Sava Centar’ i da pitaš kada su sklonjene karte za ‘Centar Sava’, za prvi dan. Karte za prvi dan ‘Sava Centra’ sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album ‘Želim da se promenim’. Radila sam utorak, sredu, četvrtak, petak, subotu i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu“, ispričala je Goca u emisiji „Iz profila“.

Podsetimo, Dejan Dragojlović je bio vlasnik jedne firme, a ogromnu pažnju javnosti privukao je kada je uhapšen u okviru akcije „Kraba“, zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. On je međutim slobođen svih optužbi 2016. godine.

BONUS VIDEO: Goca Tržan o odnosu sa Rašom

Komentari

Svi komentari (0)