Marija Jakšić
Marija Jakšić Foto: Zoran Lončarević

Glumica je bila jedna od najpopularnijih početkom dvehiljaditih, a potom je iznenada nestala. 

Marija Jakšić je publiku osvojila u filmovima „Mala noćna muzika“, „Kordon“ i „Mi nismo anđeli 2“, a posebnu popularnost je stekla u seriji „Mješoviti brak“.

POČITAJTE JOŠ:

Osim ulogama koje su se nizale, posebnu pažnju je na sebe skrenula kada se potpuno gola slikala za „Plejboj“. Mariju smo mogli da vidimo i u spotu Vlade Georgieva „Žena bez imena“ a oprobala se i kao voditeljka.

Na vrhuncu slave donela je odluku da napusti Srbiju, a već dugi niz godina Marija živi u Indiji, gde se i udala, te odlučila da napusti glumu i posveti se svojoj velikoj ljubavi – jogi.

Marija Jakšić
Marija Jakšić Foto: Zoran Lončarević

„Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja“, rekla je Marija jednom prilikom za „Blic“.

Postala je instruktorka joge, ljubav prema ovoj veštini deli i sa suprugom Markusom Venigerom, koji je svetski poznat učitelj joge. Njih dvoje su dobili sina kojem su dali ime – Tesla.

Marija je na BK univerzitetu završila glumu u klasi Radeta Markovića. 2007. godine prestaje sa glumom i kreće da se bavi humanitarnim radom, a pomagala je i deci bez roditeljskog staranja i sa posebnim talentima.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar