Foto: Skymusic

Napravila žurku za pamćenje.

Vikend koji obeležava početak nove ski sezone otpočeo je fenomenalnim nastupom jednog od najvećih boema domaće scene i vanserijskog izvođača – Acom Pejovićem, tokom kog je čitava sala hotela bila na nogama do ranih jutarnjih sati. Istom energijom i žurkom za pamćenje zatvoren je ovogodišnji Ski opening by Music Week na Kopaoniku uz Aleksandru Prijović – pevačice na čijim je nastupima zagarantovana fantastična atmosfera i odlična zabava.

PROČITAJTE JOŠ:

Publika je željno iščekivala da uživo čuje najnovije hitove sa albuma „Zvuk tišine“, koji su momentalno osvojili simpatije publike već na prvo slušanje, uz neizostavne dobro poznate numere „Testament“, „Legitimno“ i mnoge druge. Za nastup atraktivne pevačice tražila se karta više, a žurka je, kao i svake godine na početku zimske sezone na Kopaoniku, trajala do kasno u noć.

Foto: Skymusic

Dobar ugođaj i sjajno zagrevanje pre i nakon nastupa headliner-a oba dana Ski Opening-a pružio je sjajan Mega Band.

Ovakav uvod u sezonu, uz sjajnu ponudu luksuznih hotela, nagoveštava odličan provod na jednoj od naših najpopularnijih ski destinacija, a najavljeni nastupi Dragane Mirković i Nataše Bekvalac za doček i reprizu nove godine u okviru Music Week-a na Kopaoniku, to i potvrđuju.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović o Breninoj promociji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar