Svetlana Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović i Bogdana Ražnatović Foto:Nemanja Jovanonović/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, porodila se 17. aprila i na svet donela njihovog drugog sina.

Kako su ranije najavili, oni su za dečaka odabrali ime Krstan, a među najradosnijima svakako je bila dečakova baba, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ:

Krstan je rođen na drugi dan Uskrsa, a kako piše „Kurir“, kršten je na drugi veliki praznik – Spasovdan.

Kako se navodi, porodica Ražnatović želela je da ovaj čin obavi u krugu najbližih i bez velike pompe, te niko nije znao da će dečaka krstiti, i to tačno 40 dana nakon njegovog rođenja.

Prema rečima dobro upućenog izvora pomenutog medija, krštenje je obavljeno u kripti Sv. Lazara u Hramu Svetog Save, a sam čin je obavio duhovnik Ražnatovića, vladika Stefan.

Prema daljim navodima, svi članovi porodice bili su u belom, a nakon krštenja, zaputlili su se u jedan prestonički restoran. Nedostajala im je jedino Anastasija koja je trenutno u Sevilji kod svog izabranika Nemanje Gudelja, a kojoj je baš tog dana bio i rođendan.

Ona se, navodno, putem video-poziva čula sa porodicom, a Veljkov i Bogdanin stariji sin Željko otpevao joj je rođendansku pesmicu, što je Tasi izmamilo suze.

Podsećamo, i Anastasija je u drugom stanju, a ona i fudbaler Nemanja Gudelj za nekoliko meseci postaće roditelji devojčice, a ovo saznanje sve ih je veoma obradovalo.

Ceca je jednom prilikom rekla i da Veljko i Bogdana, takođe planiraju još dece, a kada je naslednika pitala kojeg pola bi voleo da mu bude sledeće dete, rekao je – devojčica.

BONUS VIDEO: Cecin nastup – 4.7.2022.