Đorđe Đogani Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Priča koja stoji iza pesme, mnoge je dirnula.

Denser Đole Đogani svojevremeno je bio u braku sa koleginicom Slađom Delibašić sa kojom j dobio ćerke Silviju i Marinelu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, nakon razvoda je uplovio u romansu sa pevačicom Vesnom sa kojom je i danas u skladnoj vezi i imaju dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru.

Đole i Vesna Đogani Foto: M.M./ATAImages

Ono što je malo kome poznato, jeste činjenica da je pre Slađe i Vesne Đole imao „zabranjenu ljubav“ koja ga je inspirisala na to da godinama kasnije napiše pesmu  pod nazivom „Zabranjena ljubav“.

Nakon što je 40 godina nije video, Đogani je sreo svoju mladalačku ljubav, o čemu je otvoreno govorio za medije.

„Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva, ali njeni roditelji nisu hteli da nas puste da imamo našu ljubav. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga. Sreo sam je za 8. mart, posle četrdeset godina. Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je hiljadu i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje. Na Fejsbuku je pustila zajedničku fotografiju i napisala: ‘Hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim'“, pričao je Đole za „Blic“.

„Vesna je isto simpatično odreagovala na sve to, kao i ja. Tako je nastala pesma“, priznao je denser.

„Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su pravi. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo“, priznao je Đogani.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Komentari

Svi komentari (0)