Nebojša Stefanović Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Nekadašnji ministar unutrašnjih poslova i ministar odbrane već godinu dana uživa u novoj ljubavi.

Nebojša Stefanović u vezi je sa Miom Niketić, koja je po profesiji veterinarka, a godinama se bavi modelingom.

PROČITAJTE JOŠ:

Par je u vezi oko godinu dana, a izvori bliski Stefnoviću kažu da deluju zaljubeljeno i srećno, da se ne odvajaju i da svaki slobodan trenutak provode zajedno.

Stefanović je zajedničke momente sa novom devojkom delio na društvenoj mreži Instagram, pa je jednom prilikom objavio fotografiju na kojoj se drže za ruke.

Nekadašnji ministar se razveo od žene Ane, sa kojom ima dvoje dece – sina i ćerku. Razvodom nije privlačio pažnju javnosti, pa je kroz ovu fazu prošao bez medijske pompe.

Nova partnerka Nebojše Stefanovića izgradila je uspešnu karijeru, pa pored toga što je doktorka veterinarske medicine, bavi se modelingom, gde je uspela da oduševi sve koji prate njen rad.

Mia Niketić Foto: Marija Zdravković – shootwithkitty

Mia važi za atraktivnu i obrazovanu mladu damu, a svojevremeno je za portal Zadovoljna.rs otkrila kako usklađuje svoju primarnu profesiju sa uspešnom karijerom modela.

„Neretko mi kažu da me zamišljaju u nekoj firmi, doteranu, na štiklama, a ne okruženu životinjama. Manekenstvom sam počela da se bavim kada sam upisala gimnaziju i još od onda sam učila kako da uskladim posao sa obavezama u školi. Naravno, obaveze oko fakulteta su dosta zahtevnije i ozbiljnije, međutim u svakom slučaju se sve svodi na dobru organizaciju. Nekada je potrebno odreći se kog sata sna, ponekad nekog druženja, treninga, omiljene serije, ali vas postojanje nekog višeg cilja održava i tera da idete napred“, rekla je Mia.

Mia Niketić Foto: Marija Zdravković – shootwithkitty

Ona je govorila o brojnim predrasudama koje prate manekenke i modele, kao i kako reaguje na njih.

„Predrasuda će uvek biti, ali sam veoma srećna što ih je, kako odmiče vreme, sve manje i ljudi su se dosta navikli na činjenicu da posao nije taj koji te definiše kao osobu i čak su mnogi oduševljeni kada čuju za neobičan spoj te dve profesije. Postoji stereotip da su manekenke tu samo da bi bile lepe, pa se većina iznenadi kada čuje čime se bavim kada se kamere i reflektori ugase“, ispričala je Niketić.

Mia je ćerka uspešnog veterinara, a kako je opisala u ovom poslu je „još mlada i zelena“.

Mia Niketić Foto: Dragan Petrović

„Svaki pacijent je novi izazov, priča za sebe, a najveći izazov od svih jeste da to bude priča sa srećnim krajem“, rekla je Mia.

Mia Niketić Foto: Marija Zdravković – shootwithkitty

Mlada veterinarka važi za pravu lepoticu, a tokom studija veterinarske medicine nije doživljavala neprijatnosti zbog toga što se bavi manekenstvom. I sada ima ogromnu podršku zaposlenih na fakultetu i kolega veterinara.

BONUS VIDEO: 24 minuta – Gde su, šta rade – Nebojša Stefanović

Komentari

Svi komentari (15)