Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE/IAN LANGSDON/Noam Galai / Getty images / CNP/AdMedia / ADMedia / Profimedia

Podržala je Depa tokom suđenja sa Amber Herd.

Francuska pevačica, glumica i manekenka Vanesa Paradi u centar medijske pažnje je dospela udajom za glumca Džonija Depa, kao i nakon razvoda od njega.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako se trudi da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, te se ne pojavljuje često u medijima, Vanesa je upravo zbog svog ljubavnog života često bila na naslovnim stranama časopisa.

Pre udaje za Depa bila je u vezi sa pevačem Lenijem Kravicom, a priče o njihovoj romansi počele su 1992. godine, kada je Vanesa došla u SAD kako bi sarađivala sa Lenijem: Ipak, zvanično su se zabavljali u periodu od 1993. do 1997. godine.

„Bio sam ludo zaljubljen u nju. Vanesa je bila savršena žena, ali je stigla u pogrešnom trenutku. Kajem se. Inadam se da će pročitati ovo. Preko mene je upoznala Džonija Depa. Posle toga, više je nisam video. Nije dolazila na moje koncerte, nismo više imali kontakt. Mogu samo da joj poželim da bude srećna“, napisao je Kravic u svojim memoarima.

Muzičar je ovime jasno naznačio da ga je Paradijeva ostavila zbog glumca, a sa Depom je provela 14 godina.

Džoni i Vanesa nikada se nisu venčali, ali su dobili dvoje dece, ćerku Lili Rouz i sina Džeka.

Delovalo je da su skladan par, te da su jedno kraj drugog pronašli sreću, ali je 2012. godine i njihovoj ljubavnoj priči došao kraj.

Mediji su odmah za sve optužili Amber Herd sa kojom je Dep 2011. godine snimao film „The Rum Diary“, a glumac je najpre tvrdio da se njegov brak sa pevačicom već raspadao, te da Amber nije nizašta kriva.

Međutim, kasnije je ipak priznao da se u koleginicu zaljubio čim ju je video.

„Istina je, konačno mogu da kažem. Kada sam ugledao Amber na setu odmah sam se zaljubio. Nisam mogao da je izbacim iz glave“, izjavio je Dep kada su on i Herdova proslavili prvu godišnjicu braka.

Podsećamo, njih dvoje su se venčali 2015. godine na glumčevom privatnom ostrvu. Ipak, ubrzo nakon što su proslavili prvu godišnjicu, Amber je podnela i zahtev za razvod braka i tražila zabranu prilaska.

Amber Hard i Džoni Dep Foto:EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Ona je Depa optužila za nasilje u porodici i tvrdila je da ju je nekoliko puta krvnički pretukao, zog čega su završili i na sudu, a ovo suđenje nedeljama je pratio čitav svet u prenosu uživo.

Uprkos tome što ju je ostavio zbog Amber, Vanesa Paradi je stala na stranu oca svoje dece i izjavila da ga odlično poznaje, te da je „sigurna da on nikada ne bi udario ženu“.

Vanesa se 2018. godine udala za Samuela Benšerija, koga je upoznala na snimanju filma u kojem je igrala glavnu ulogu.

I danas se bavi pevanjem, te na društvenim mrežama često objavljuje svoju muziku i snimke na kojima peva za svoje pratioce.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd – oboje uhvaćeni u laži

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar