Leni Kravic Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Ovo mnogi nisu znali.

Slavni muzičar Leni Kravic ljubio je mnogo fatalnih dama.

PROČITAJTE JOŠ:

O svim svojim bivšim partnerkama otvoreno je pisao u memoarima koje je objavio pre nekoliko godina pod nazivom „Let Love Rule“.

Posebnu pažnju u knjizi poklonio je svojoj bivšoj supruzi Lisi Bonet sa kojom je dobio ćerku Zoi.

Naime, Lisa se proslavila ulogom u seriji „The Cosby Show“, a čim je prvi put video u jednom časopisu, Leni je rekao: „Ovo će biti moja supruga“.

Konačno su se upoznali na koncertu grupe „New Edition“, a Leni nije znao kako da priđe Lisi, te joj je samo rekao: „Sviđa mi se tvoja kosa“.

„To je bio otrcani fazon, glupa izjava, jedna od najgorih u istoriji glupih izjava“, napisao je Kravic u svojim memoarima.

Njih dvoje su tada postali bliski prijatelji, ali se među njima nije dogodilo ništa više budući da je muzičar u to vreme bio veren sa pevačicom Kajli Minog. Ipak, kako je dalje napisao, njegova verenica je shvatila da je on potpuno opsednut Bonetovom, te da njihova veza ne može opstati i razišli su se.

Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Početak Lenijeve i Lisine romanse izgledao je gotovo filmski. Ona ga je jedne večeri u studiju pitala da li zna gde je toalet i on joj je pokazao. Na putu do tamo, Lisa se saplela i pala u Lenijev zagrljaj. Počeli su strastveno da se ljube i ostalo je istorija.

Leni Kravic Foto: EPA-EFE/SASHENKA GUTIERREZ

„U tom se trenu sve promenilo. Počeli smo da se ljubimo. Te sam se večeri uselio u Lisinu spavaću sobu. Sudbina nas je odvela tamo. Sa svakim satom, naša je ljubav cvetala. Slutnja je postala proročanstvo. Proročanstvo je postalo ekstaza“, napisao je muzičar.

Venčali su se na njen 20. rođendan u Las Vegasu 1987. godine, a razveli su se već 1993. godine.

U knjizi je naveo i da su ćerku začeli na Bahamima.

„Ništa nam nije trebalo. Nije nam trebala odeća. Kupali smo se goli u okeanu. Vodili smo ljubav“, istakao je Kravic.

Posle Kajli i Lise, Leni je ljubio još jednu slavnu damu – glumicu Nikol Kidman.

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

U vezu su uplovili nakon što se ona razvela od kolege Toma Kruza, a upoznali su se tako što je Leni bio njen stanodavac. Iako je mnogima poznato da su se Nikol i Leni zabavljali, manje je poznato da su početkom 2000-ih bili i vereni, što je Kidmanova otkrila u jednom intervjuu govoreći o saradnji sa Lenijevom ćerkom na snimanju serije „Big Little Lies“.

„Poznavala sam Zoi jer sam bila verena za njenog oca“, rekla je ona, a potom otkrila i zbog čega se njena veza sa Lenijem raspala.

„Nisam baš želela vezu. Samo sam želeo da me moja deca imaju, i nije mi bilo prijatno da imam neku osobu u toj maloj gužvi. A onda sam se verila sa nekim… ali to jednostavno nije bilo u redu“, rekla je. „Nisam bila spremna. Nismo bili spremni“, rekla je glumica.

Uprkos krahu ljubavi, njih dvoje su i danas u odličnim odnosima, a u jednom intervjuu 2017. godine Nikol je nazvala Lenija „svojom porodicom“.

Govorilo se da je Kravic bio u vezi i sa Madonom, a da su varnice sevnule na snimanju njenog spota za pesmu „Justify My Love“ iz 1990. godine, međutim, muzičar je to demantovao i rekao da su „oduvek bili samo dobri prijatelji“.

Malo je poznato i to da je Kravic bio u vezi sa francuskom pevačicom i manekenkom Vanesom Paradi, pre nego što se ona udala za Džonija Depa.

Šuškanja o njihovoj romansi počela su 1992. godine kada je Vanesa došla u SAD kako bi sarađivala sa Lenijem, a zvanično su bili zajedno u periodu od 1993. do 1997. godine.

„Bio sam ludo zaljubljen u nju. Vanesa je bila savršena žena, ali je stigla u pogrešnom trenutku. Kajem se. Inadam se da će pročitati ovo. Preko mene je upoznala Džonija Depa. Posle toga, više je nisam video. Nije dolazila na moje koncerte, nismo više imali kontakt. Mogu samo da joj poželim da bude srećna“, napisao je on u memoarima.

U periodu od 2001. do 2003. godine Kravic je ljubio i brazilsku manekenku Adrijanu Limu. Ona se 2002. godine pojavila i u njegovom spotu za pesmu „Yesterday is Gone“, a iste godine su se i verili.

Foto:EPA/ALBA VIGARAY

Nešto manje od godinu dana kasnije otkazali su veridbu, a Adrijana je ubrzo uplovila u vezu sa srpskim košarkašem Markom Jarićem sa kojim je kasnije dobila dve ćerke.

BONUS VIDEO: Pripreme pred koncert posvećen Dragoljubu Đuričiću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar