Foto:Printscreen Instagram/vanjagudelj27,Srđan Stevanović/Starsportphoto, Nemanja Jovanović/Nova.rs

Mlada pevačica definitivno želi da izgladi odnose sa porodicom svog dečka.

Proteklih mesec dana se piše o lošem odnosu Anastasije Ražnatović i porodice njenog momka Nemanje Gudelja. Naime, prve spekulacije o njihovoj svađi pojavile su se za vreme Svetskog prvenstva u Kataru.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpskog reprezentativca su došle da bodre majka Olivera, sestra Vanja i devojka Anastasija, koja doduše nije sa njima provodila vreme na tribinama. Ovo je mnoge iznenadilo s obzirom na to da je ona od početka njihove veze bila bliska sa sverkvom i zaovom, kao i čest gost u njihovom domu u Španiji.

Ubrzo nakon što se on vratio sa prvenstva, otputovao je sa pevačicom u Španiju, a kako su tada mediji preneli ovo je posebno zasmetalo njegovoj porodici. Međutim, izgleda da Anastasija ipak nema ništa protiv toga da Nemanja provodi vreme sa svojom porodicom, te mu je sada lajkovala sliku sa sestrom Vanjom u Parizu.

Fudbaler je prošle godine sa Vanjom proveo par dana u prestonici Francuske, a među prvima je ovu uspomenu lajkovala upravo Anastasija.

Foto:Screenshot/Instagram/nemanjagudelj

Anastasija je već pokazala da želi popravi navodno loše odnose koje ima sa porodicom svog izabranika, te ih je pozvala i na slavu Ražnatovića. Kako je preneo „Kurir“, Nemanja zbog profesionalnih obaveza nije mogao da prisustvuje proslavi Svetog Nikole u domu svoje devojke, ali je ona svakako pozvala Oliveru i Vanju Gudelj.

Foto:Screenshot/Instagram/nemanjagudelj

Međutim, Olivera i Vanja su odbile da dođu i preko sina poručile Anastasiji da ih više ne kontaktira, tvrdi izvor Kurira.

Iako Anastasija ne želi da komentariše spekulacije da mesecima nije u dobrim odnosima sa porodicom Gudelj, oni to ne pokušavaju, pa su i tog 19. decembra objavili sliku sa zajedničke večere. 

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović na Hello žurki

Komentari

Svi komentari (0)