Foto: Instagram/vanjagudelj27/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica čini sve kako bi se pomirila sa porodicom svog izabranika.

Zategnuti odnosi porodica Ražnatović i Gudelj se nastavljaju. Kako saznaje Kurir, porodica fudbalera nije želaela da prisustvuje krsnoj slavi Ražnatovića, iako je Anastasija preko Nemanje poslala poziv njegovoj majci i sestri.

PROČITAJTE JOŠ

Prema pisanju ovog portala, pevačica se radovala ovom danu i nadala se da će njen izabranik uspeti da stigne na slavu, iako joj je ranije najavio da to neće biti moguće zbog obaveza sa klubom. Bez obzira na to, Anastasija je preko Nemanje poziv uputila njegovoj majci i sestri, nadajući se da će barem one doći i tom prilikom rešiti sve nesuglasice.

Međutim, njih Olivera i Vanja su odbile da dođu i preko sina poručile Anastasiji da ih više ne kontaktira, tvrdi izvor Kurira.

Anastasija Ražnatović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Anastasji je navodno zbog svega jako neprijatno, a najviše jer je njen poljuljan odnos sa porodicom izabranika dospeo do medija. Želela je i da Gudeljeva porodica demantuje svađu oko slave, ali oni ne samo da nisu to uradili, već su iste večeri objavili zajedničku fotografiju sa porodične večere.

FOTO: Printscreen/Instagram/oliveragudelj

Anastasija je zbog svega cele večeri bila neraspoložena, a tome svedoči i činjenica da pri dolasku u kuću na Dedinju nije pozirala fofo-reporterima, kao što je ranije uvek radila.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova