Nadica Ademov Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nadica Ademov proslavila se učešćem u "Zvezdama Granda", a onda je počela uspešno da gradi svoju muzičku karijeru.

Nadica je postala jedna od najtraženijih mladih pevačica, pa redovno nastupa na privatnim slavljima i romskim svadbama, gde zarađuje ogroman novac.

PROČITAJTE JOŠ:

Svojevremeno u javnosti je isplivao snimak na kojem se vidi da pevačica za nekoliko minuta uzima 2.000 evra.

Međutim, Nadica Ademov koja sada uživa u luksuzu nekada je živela dosta skromnije.

„Od jutra do mraka radila je na pijaci i prodavala gaće i čarape“, otkrio je jednom prilikom izvor blizak pevačici za „Scandal“ i dodao:

„Imala je svoju tezgu i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Tezga joj je bila puna robe, uvek je imala posla“.

Kako se navodi, kada se prijavila za takmičenje „Zvezde Granda“ prestala je da radi na pijaci. Svaka nova pesma doprinela je njenoj popularnosti, pa je pevačica tako postala jedna od najplaćenijih zvezda Granda, a čak i pre punoletstva proglasili su je „kraljicom romskih svadbi“. Nadica nije krila da je za jedno veče u Beču uspela da zaradi 15. 000 evra, a upravo zbog atmosfere koju pravi na nastupima, mnogi boraju baš nju za svoje privatne proslave.

Nadica Ademov Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nadica je 2016. godine zavela Breninog sina Stefana Živojinovića. Iako su započeli romansu, njihova veza nije potrajala, pa su ubrzo raskinuli.

Pre nekoliko godina mediji su pisali o tajnoj vezi pevačice sa 19 godina starijim klavijaturistom iz Beča, koji iz prethodnog braka ima troje dece.

Zbog velike razlike u godinama i njegove prošlost, Nadicini roditelji su bili protiv odluke pevačice da se uda za svog partnera. I sama Nadica je priznala da su roditelji hteli da je se odreknu zbog ove veze, a pevačica je tada bila u centru skandala. Međutim, mesec dana pred svadbu on je uhapšen na aerodromu u Rimu po poternici austrijskih vlasti.

Nakon ove burne veze pevačica je krajem novembra prošle godine proslavila rođendan i pokazala dečka milionera.

Iako je partnera, za kojeg kaže da je savršen muškarac, predstavila javnosti, nije želela da otkriva detalje o njemu, jer privatan život čuva od javnosti. Ona je odbila i da odgovori na priče o tome da li je milioner ili milijarder, te izjavila samo da joj novac uopšte nije važan.

BONUS VIDEO: Nadica Ademov o pripremi novog albuma