Foto: EPA/BALLESTEROS

Izjavom uzburkala javnost.

Poznata američka glumica Dru Barimor otkrila je da nije bila u vezi otkako se rastala od Vila Kopelmana 2016, te dodala da se njen pogled na seks u potpunosti promenio.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj drži u ruci laptop dok je opisom objave navela svoje pratioce da pročitaju „vrlo ličnu priču“ koju je napisala, a tiče se apstinencije samohrane majke.

„Sa svojih skoro 48 godina se potpuno drugačije osećam u vezi s intimnošću nego što sam se osećala tokom odrastanja. Nisam imala roditelje koji su mi bili uzori i od malih nogu sam se družila s ljudima na odrasli način“, otkrila je glumica poznata po ulozi u hit filmu „Čarlijevi anđeli“.

Dru Barimor Foto:EPA-EFE/JEREMY PIPER

U prošlosti je rekla kako je tražila „uzbuđenje, potvrdu i avanturu“ kroz seksualne odnose, a s obzirom na to da ne postoji način da promeni svoju prošlost, majka dvoje dece rekla je kako bira da gleda situaciju na pozitivan način.

„Nakon dvoje dece i odvajanja od njihovog oca, promenila sam fokus kada je u pitanju ljubav prema samoj sebi i moje dve ćerke“, nastavila je dodajući kako to ne uključuje muškarce, niti ih je uključivalo jedno vreme.

Tada je komentarisala kako joj je terapeut jednom rekao da seks nije ljubav, već samo izraz ljubavi.

Dru Barimor Foto:BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Ceo život sam tražila takve reči koje bi mi pomogle da shvatim razliku i sada, zahvaljujući njemu, razumem“, istakla je filmska zvezda.

„Otkako sam samohrana majka, nisam mogla da imam intimnu vezu“, priznala je i naglasila kako bi možda i mogla uskoro da uđe u vezu, ali da joj to nikako nije prioritet.

„Nisam osoba kojoj treba seks. Ja sam neko ko je duboko predan podsticanju načina na koji mlade devojke, moje ćerke i ja kao žena, treba da funkcionišemo u ovom svetu“, rekla je Dru.

Drew Barrymore
Dru Barimor Foto: John Palmer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Tada je pojasnila da ne mrzi seks, već je jednostavno shvatila da ljubav i seks nisu ista stvar.

Podsetimo, glumica je u svom šouu „The Drew Barrymore Show“ otkrila da bi mogla godinama bez seksa nakon što je saznala da je glumac Endru Garfild šest meseci apstinirao za svoju ulogu u filmu „Silence“ iz 2016.

A ranije ove godine, čak se i rasplakala dok je razgovarala o svom ljubavnom životu s voditeljem Bobijem Berkom za CBS Mornings.

Foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Ne znam kako izlaziti na sastanke s obzirom na to da imam decu“, otkrila je glumica dok joj je glas pukao, a oči se zasuzile.

„Imam dve mlade devojke i jednostavno ne želim da dovodim muškarce kući. Mislim da bi mi trebalo jako puno vremena da upoznam nekoga pre nego što uopšte mogu da ga upoznam sa svojim ćerkama“, dodala je ona.

Foto: EPA-EFE/JEREMY PIPER

„Otac moje dece srećno je ponovo oženjen najdivnijom ženom na svetu, Eli. Moja deca imaju ovu izvanrednu maćehu. I naši su procesi bili drugačiji, a njihova strana je tako funkcionalna i celovita. I mislim da sam bila po strani u predivnom čistilištu“, zaključila je glumica.

Barimor i Kopelman su bili u braku od 2012. do 2016. i imaju dve ćerke – desetogodišnju Oliv i osmogodišnju Frenki.

Glumica je takođe bila u braku s Tomom Ginom od 2001. do 2002. i Džeremijem Tomasom od 1994. do 1995.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne