Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Mnogi su mislili da je pevačica napravila propust kada je stajling u pitanju.

Popularna pevačica Bijonse je nakon petogodišnje pauze tokom vikenda nastupila u Dubaiju, na otvaranju najluksuznijeg hotela na svetu „Atlantis The Royal“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako su preneli strani mediji, ona je za ovaj nastup uzela neverovatnih 24 miliona dolara, a sada se na Tviteru povela rasprava haljine koju je nosila tokom performansa.

Naime, u trenutku kada je publici okrenula leđa i pomerila kosu, neko je uočio detalj koji liči na etiketu ili tag koji stoji na garderobi u buticima.

Ovo je ubrzo završilo na društvenim mrežama, uz komentar: „Da li Bijonse vraća haljinu ili nešto tako? Ima tag na leđima“.

I dok su se neki pitali „kako je moguće da osoba koja uzme 24 miliona za par pesama nema pare za haljinu“, drugi su objasnili da je najverovatnije u pitanju kutijica za slušalice i mikrofon.

„To je za mikrofon“, „Možda je to tag koji joj pomaže da lakše otkopča i promeni kostim“, „To je sigurno kutijica u kojoj je uređaj koji joj pomaže da čuje sebe“, „To je kutijica za mikrofon“, mahom su komentarisali tviteraši.

Saznanje da je Bijonse za nekoliko pesama koje je otpevala uzela neverovatnu sumu novca privuklo je veliku pažnju i izazvalo lavinu komentara, te su mnogi ljudi tražili manu njenom nastupu ili stajlingu, te je dovoljno bilo i da im se učini da joj se desio ovakav „propust“ i da to odmah postane predmet rasprave na internetu. Bilo je i onih koji su pisali da „čak i da je tako, kraljica ostaje kraljica“, naznačavajući da se pehovi svima događaju, ali da to ne treba u drugi plan da stavi ničija dostignuća.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja se upisala u Ginisovu knjigu rekorda 

Komentari

Svi komentari (0)