Džejla Ramović: Provodim po 13 sati na telefonu

Showbiz 05. mar. 202019:33 > 19:43
Podeli:
Foto: Printscreen N1

Pobednica poslednje sezone takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović priznaje da, poput svojih vršnjaka, provodi previše vremena na internetu i telefonu.

Džejla ne izbacuje često snimke sa svojih nastupa, a sada je otkrila i šta je razlog za to.

Ko me prati zna da ne izbacujem dosta storija sa nastupa. Ne praktikujem da izbacim više od jednog-dva, iako mnogi pevači izbacuju po 20. Krećem od sebe da nikada to ne pregledam. Znam šta mene smara na tuđim profilima, pa ja to ne radim. Kad imam nastup izbacim jedan stori, pa ko planira da dođe – taj jedan će mu biti dovoljan. Poštujem sve to jer živimo u vremenu u kom ljudi zarađuju od društvenih mreža, tako da je sve okej.“, rekla je pevačica za Avaz.ba.

Foto:Pritnscreen/youtube

Ramovićeva često objavljuje svoje fotografije sa raznih snimanja, putovanja, sa prijateljima i porodicom, ali kako kaže, ne opterećuje se kako je ispala na slikama. Ipak, dosta vremena provede uređujući slike u raznim programima i to joj oduzme dosta vremena, nekad čak provede i po 13 sati koristeći mobilni telefon.

„Ne opterećuje me mnogo kako sam ispala na slici, ali generalno provodim mnogo vremena, kako na Instagramu, tako na telefonu, u uređivanju slika. Užas! Bukvalno 13 sati budem na telefonu dnevno. To je bolesno! Baš bolesno! Nemojte to da radite – savjetuje Džejla.

Podsetimo, Džejla je tokom učestvovanja u muzičkom takmičenju imala veliku podršku pevačice Marije Šerifović koja joj je i bila mentorka, a nakon Džejline pobede njih dve su jedno vreme zajedno nastupale, družile se, čak je Ramovićeva bila i Mariji gost u Marbelji.

Foto:Printscreen/Instagram/dzejlaramovic

 

PROČITAJTE JOŠ