Branislav Bane Trifunović i Tihana Lazović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Bane Trifunović i glumica Tihana Lazović venčaće se ovog vikenda, ekskluzivno saznaje portal Nova.rs.

Bane i Tihana nisu otkrivali mnogo o svom odnosu, ali su jednom prilikom govorili o svom prvom susretu i kako su odmah „kliknuli“.

PROČITAJTE JOŠ:

Upoznali su se u Beogradu u jednom kafiću, uoči početka snimanja serije „Tajkun“ u kojoj su oboje igrali. Nakon toga su nastavili da se čuju, druže i viđaju.

„Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u Božidarcu i trebalo je da sa njima idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikad ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako“, ispričao je Branislav jednom prilikom.

Njihova veza funkcioniše na relaciji Beograd-Zagreb i skoro tri godine su zajedno.

„Mi smo zajedno. Ona ima svoje poslove, upravo je u Zagrebu završila snimanje serije, sledećeg meseca putuje u Italiju da radi jedan film, zatim je u Crnoj Gori očekuje drugi. Naš posao je takav, danas ste ovde, sutra na nekom drugom mestu. Ali kad znate da ste u sigurnim rukama i da vas onaj drugi čeka, nije nikakav problem što se nećete viđati neko vreme. I uvek postoji opcija da odete kod njega na set. Jednostavno, drugačije ne možemo da funkcionišemo. Godinama sam sumnjao i da su veze između dvoje glumaca moguće, jer je uglavnom jedno od njih nezadovoljno, posebno kad nisu u ravnopravnom položaju. To se naročito odnosi na žene, pošto za glumice generalno ima mnogo manje posla, dobre uloge pišu se najčešće za muškarce. Međutim, mi nemamo tih problema, niti ćemo ih imati, čini mi se. Znamo šta hoćemo od sebe. Što se posla tiče, ukus nam je sličan, volimo da gledamo iste stvari i razumemo ih na isti način“, ispričao je glumac, prenosi Gloria.

Tihana Lazović i Branislav Trifunović Foto:Instagram/tihanalazovich

I Tihana je nekada bila sličnog stava kao Bane, te je rekla kako nije mogla da zamisli da će nekada biti sa glumcem.

„Nastojim svim silama da odvojim profesionalni od privatnog života. Neda Arnerić mi je govorila: ‘Ovaj posao puno daje, ali puno i uzima. Čuvaj se, ne daj da te potroši.’ U Beogradu mi se najviše sviđaju ljudi, i to takozvani mali, obični: taksisti, radnice u dućanima, prolaznici na ulicama. Vrlo su neposredni, opušteni, otvoreni, dok su u Zagrebu svi nekako stegnuti. Ovde me ljudi više prepoznaju na ulicama, čak mi se sviđa i nadimak koji sam dobila – ‘srpska snajka'“, rekla je Tihana, koja je inače iz Zadra.

Pred kraj prošle godine Bane i TIhana su obeležili dve godine veze, i tada na Instagramu objavili simboličnu fotografiju koja je nastala na graničnom prelazu između Srbije i Hrvatske.

BONUS VIDEO: Bane Trifunović za Nova.rs o politici i protestima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare