Vesna Vukelić Vendi poznata je kao pevačica, ali i neko ko ima veoma oštar jezik, a u drugom delu razgovora za Nova.rs otkrila nam je kako je razobličila crnu magiju na estradi.

Od samog pojavljivanja na javnoj sceni važila je za kontroverznu ličnost, pored pevanja, glume i rijaliti karijere, odlučila je da se oproba kao pisac.

PROČITAJTE JOŠ

Njena knjiga „Misterija crne žene“, zasnovana na istinitim događajima, izazvala je haos na estradi, a mi smo odlučili da sa njom popričamo o svemu onome što je obeležilo pisanje, ali i o samoj radnji, koja je jako burna i u kojoj se pojavljuju i neke ličnosti iz javnog života.

Ona nam je ispričala i da je ove godine bila na Sajmu knjiga, te da je prva osoba koja joj je prišla bila osoba iz manastira Krka koji se nalazi u Dalmaciji, te da je ona svoju prvu knjigu poklonila igumanu ovog manastira, Sevastijanu, a razlog je veoma zanimljiv.

Vesna Vukelić Vendi Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Takođe, Vendi smatra da bi ekranizacijom ovog romana postigla veći uspeh nego što je postigla serija „Crna svadba“.

„‘Crna svadba’ je smešna za moj roman“, rekla nam je između ostalog Vendi, a šta nam je ispričala o suprugu, ćerki i drugim detaljima iz svog života koji su malo poznati javnosti, saznajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: Vendi otkrila kako je oživela poznatu rukomentašicu