Marija Kilibarda
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Popularna voditeljka je u vezi sa Branislavom Vučelićem već dve godine.

Marija Kilibarda dugo vremena nije imala sreće u ljubavi, a onda je upoznala Branisalava Vučelića, sina biznismena Milorada Vučelića.

PROČITAJTE JOŠ

Iako voditeljka i njen izabranik već duže vreme žive pod istim krovom, voditeljka je 2021. godine istakla kako joj ne pada na pamet da se venčava za vreme pandemije korona virusa, ali da je brak prirodan i logičan epilog odnosa jednog para kojeg povezuju bliskost i osećanja.

Ukoliko odluči da stane na „ludi kamen“, imaće poznatu i svekrvu. Naime, Branislavova majka je naša čuvena glumica Ljiljana Dragutinović, koja je glumila u nekoliko poznatih serija. Ljiljana je bila deo kultne serije „Srećni ljudi“ u kojoj je tumačila lik Natalije Ščekić, a u „Stižu dolari“ je igrala Vukosavu. Istakla se i kao Persida Pantić u „Beloj lađi“.

Ljiljana Dragutinović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Marijina buduća svekrva ne govori često o njoj, ali je jasno istakla da je srećna zbog izbora svog naslednika.

„Ona je tako prirodna, divna, ja bih se začudila da se nekome ovakva osoba ne sviđa. Ona je jedna čarobnica. Ona sve nas začara dobrom energijom. Onakva kakva je na televiziji, takva je i privatno“, rekla je glumica jednom prilikom.

Ljiljana Dragutinović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Očito je da se svi porodično lepo slažu, a Marija je nedavno otkrila i da je sa Branislavom doživela ono što nije ni sa jednim prethodnim partnerom.

„Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza“, rekla je Kilibarda i dodala:

„Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan.“

„Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva“, ispričala je tada glumica.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova

Komentari

Svi komentari (2)