Borisa Komnenića pamtimo kao Guzu Popadića iz Boljeg života

Showbiz 07. mar. 202108:42 > 10:46
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/MixedChannel1

Legendarni glumac Boris Komnenić preminuo je večeras u 64. godini života, a beživotno telo pronađeno je u njegovom stanu na Novom Beogradu. Tokom svoje dugogodišnje karijere igrao je u brojnim filmovima i serijama, poput „Bal na vodi“, „Špadijer jedan život“, „Gore-dole“, „Vratiće se rode“, „Montevideo, Bog te video“, „Miris kiše na Balkanu“, „Žigosani u reketu“, „Sinđelići“. Međutim, publika ga je najviše zavolela kroz ulogu Saše Guze Popadića u seriji "Bolji život", koja je po mišljenju mnogih i "kruna" njegove karijere.

PROČITAJTE JOŠ

Iako ga je ova uloga proslavila, ona nije bila namenjena njemu, već Žarku Lauševiću, koju je on navodno odbio jer je tada snimao film „Oficir s ružom“, a onda je kao najbolju zamenu, uloga dodeljena Komneniću koji je maestralno odradio svoj zadatak.

„Žarka su želeli u ulozi Saše, međutim, termini snimanja serije preklopili su se sa njegovim obavezama, a on nije mogao da radi paralelno, na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarije dete u porodici. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje“, ispričao je jednom prilikom Pavić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar