Foto: Printscreen/YouTube/Steppy

Glumac Boris Komnenić preminuo je večeras u svom stanu na Novom Beogradu, potvrđeno je za Nova.rs. O njegovom privatnom životu malo se zna, a davno je bio u braku koji se, kako je sam rekao, ipak, završio slavno.

Brak se dogodio prebrzo, a razvod je bio, kako kaže, jedan od najlepših trenutika u njihovom zajedničkomo životu.

„Posao nije uticao na razvod, moj brak se slavno završio, pošto se razvod pokazao kao odlično rešenje. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznalI“, ispričao je jednom prilikom Boris Komnenić za „Story“

Iz braka s pomenutom Rene on ima ćerku Niku, koja je sada i majka. Ipak, najteži period u njegovom životu, jeste upravo period kada je dobio ćerku, jer nije uspeo da učestvuje u njenom odrastanju pošto je ona tokom rata živela sa majkom u Hrvatskoj.

„Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim“, ispričao je on i objasnio koliko mu je razdvojenost teško pala.

„Ne umem ni da objasnim koliko mi je bilo teško. Radili su neki kanali, ni sam ne znam kako sam uspevao da ih ostvarim, a oni su mi samo obezbeđivali informacije da su njih dve dobro. Najgora je bila ta neizvesnost i naše međusobno nepoznavanje. Bile su to ćerkine najosetljivije godine u kojima nisam učestvovao i taj period je praktično zauvek izgubljen. Pokušavam da to ne ponovim s unukom i nadam se da ću u tome uspeti“.

Prvi put ćerku je video, kada je devojčica napunila pet godina.

„Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao da dođem u Hrvatsku. Neprijatnost je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.