Anđelka Prpić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Glumica je poslednjih dana u žiži javnosti.

Anđelka Prpić je u drugom stanju sa nekadašnjim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića. Izvesni M. Ž. i glumica još uvek nisi potvrdili ove medijske navode, ali ih nisu ni negirali.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, kada su predstavnici medija pozvali Anđelku, ona je odbrusila i upitala ih „zašto je zovu zbog gluposti“.

Upravo takav odgovor je dodatno podgrejao ovu priču o kojoj poslednjih dana bruji cela Srbija.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Dario Prpić i M.Ž. su se družili još u srednjoj školi, te je bilo logično da on prisustvuje njegovom venčanju sa Anđelkom 2011. godine. Još tada je M. Ž. bio u dugogodišnjoj vezi sa svojom izabranicom, a planirali su i venčanje.

Kako su tada pisali mediji, na venčanju je kum trebalo da bude baš Dario Prpić. Ne samo to, sama ceremonija je trebalo da se održi u restoranu Anđelkinog tadašnjeg supruga.

Dario i Anđelka Prpić Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Međutim, njegov restoran je zatvorila inspekcija, te je venčanje odloženo. Svadba je tada bila pomerena, ali je 2020. godina krenula epidemija koronavirusa, te je njihova svadba opet pomerena.

Iste godine je usledio razvod Anđelke i Darija.

O tome se dosta pisalo u medijima, a ubrzo su se pojavile i spekulacije o tome da ju je Prpić prevario sa hravtskom starletom Avom Karabatić. Ava je o tome javno govorila, ali se Prpić nikada nije oglasio.

„Ne mogu ni sebe, ni vas lagati, dogodilo se to samo jednom. Koliko god me osudili, niko nije proživeo toliku strast, još kad sam u seksi rublju, pa ko ne bi odoleo“, napisala je Ava tada na Insta storiju.

Ava Karabatić
Ava Karabatić Foto: M. M./ATAImages

U međuvremenu su raskinuli i M.Ž. i njegova izabranica, ali do danas nije poznato da li je uzrok tome bila ljubav koja se desila između njega i Anđelke.

Kada je Dario saznao da je njegov drug napravio dete njegovoj bivšoj ženi – pobesneo je, o čemu svedoče i izjave koje je dao medijma nakon što je priča procurila u javnost.

„Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj“, rekao je Prpić.

FOTO: Printscreen/Instagram/dario_prpic

Ipak, on već neko vreme uživa u ljubavi sa tajanstvenom crnkom, a zajedničke slike često deli na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Boban Rajović o ženi i prevarama: Velika su to bila iskušenja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare