Džoni Dep i Amber Hard Foto:EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS/ EPA-EFE/EVELYN HOCKSTEIN

Prošlo je više od dva meseca otkako je glumica Amber Herd izgubila suđenje protiv bivšeg supruga Džonija Depa, ali ona ne prestaje sa pokušajima da situaciju preokrene u svoju korist.

Rešila je da nastavi dalje borbu protiv slavnog glumca, pa je zvanično podnela žalbu na presudu, kako prenose strani mediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Herd je unajmila i novi tim advokata „Ballard Spahr“, koji će ubuduće da vodi ceo slučaj protiv njenog bivšeg supruga i njegove tužbe za klevetu.

Uz glumicu je na prvom mestu Dejvid L. Akselrod, a zatim i Džej Vard Broun, koji su prethodno branili „Njujork Tajms“ u toku ove godine zbog tužbe za klevetu koju je podigla političarka Sara Palin.

U  saopštenju za medije advokati su istakli da im je ovaj slučaj značajan, jer se „upravo radi o onome za šta se oni i bore“, piše „E!News“.

„Apelacioni sud će, uvereni smo, odraditi posao kako treba. Ovde neće biti reči ni o čijoj popularnosti, niti će takve stvari imati bilo kakvu ulogu u priči“, naglasili su advokati, dok je Amber, kako se navodi, najavila i nove dokaze protiv Džonija Depa.

Amber Herd Foto:REUTERS/Evelyn Hockstein

Kada je u pitanju njen prethodni advokatski tim, Ben Rotenborn će nastaviti da predstavlja Amber, ali kao saradnik, dok će Ilejn Bredehoft izaći iz njenog tima.

„Ovo je sjajno vreme za predaju štafete“, istakla je ona za pomenute medije.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd – oboje uhvaćeni u laži

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar