Ameber Herd Foto: EPA-EFE/EVELYN HOCKSTEIN

Glumica je nakon skandaloznog razvoda otpisala holivudsku karijeru i upala u finansijske probleme.

Nakon što je izgubila spor protiv bivšeg supruga glumca Džonija Depa, sud je doneo odluku da je u obavezi da mu isplati 10,4 miliona dolara.

PROČITAJTE JOŠ

Kako nema više prihode od glume ona je u situaciji u kojoj mora da se snalazi. Sada je odlučila da proda kuću u Južnoj Kaliforniji za milion dolara, prenosi TMZ. Ona je ovde zaradila jer ju je navodno kupila za 570.00 doalra. Kuća ima tri spavaće sobe, tri kupatila, garažu za tri autmobila, LED osvetljenje u celoj kući, kao i drveni most u dvorištu kuće.

Ova kuće je postala sporna kada je sudiji delovala sumnjivo njena kupovina preko fondacije. Za ovu njenu nekretninu se nije toliko znalo dok ona u jednom gostovanju nije otvoreno rekla gde živi, a sve to u periodu kada je slučaj Dep-Herd punio tabloide.

Amber se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji te je skoro viđena kako kupuje u prodavnicama sa povoljnijim cenama, a prethodno je i njena advokatica potvrdila da ona nema novca da isplati bivšeg muža. Jedna od njenih ideja da zaradi navodno je bilo pisanje knjige u kojoj bi iznela ponovo svoju stranu priče u odnosu sa Depom, ali i procesu suđenja.

Dirt.com piše da su kupci platili u kešu, da je u pitanju bračni par koji nije poznat. Strani mediji preneli su da Amber trenutno živi u Hemptonsu.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd – oboje uhvaćeni u laži

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)