Romana Brnada Foto:Nel Pavletic/PIXSELL

Snimak sa nadzorne kamere pokazao je brutalno ubistvo Darinke Krivec u riječkom kafiću "Pin".

Na snimku se vidi kako Brnada ustaje sa stolice i divljački nasrće na ženu koja je sedela nasuprot njemu i bila udaljena otprilike metar i po. Uhvatio ju je sa obe ruke za glavu i krenuo je da se rve sa njom. U tom trenutku prvo priskače konobar koji podivljalog 36-godišnjaka sa jedne strane pokušava odvojiti od 67-godišnjakinje.

Desetak sekundi kasnije uključuje se još jedan muškarac koji sa druge strane pokušava odvojiti Brnadu od žene koju je napao, no ni dvojica je ne uspevaju iščupati iz Brnadinih ruku. Na snimku se vidi kako Brnada u jednom trenutku uspeva šakom zamahnuti prema ženi i 25 sekundi nakon što je divljački napad počeo, dolazi i treći muškarac koji pokušava sprečiti Brnadu. Rvaju se kod šanka, a u jednom trenutku čak uspevaju odvući Brnadu oko metar prema ulaznim vratima, no on i dalje u stisku drži ženu koju je napao. Konobar i muškarac koji se poslednji pridružio pokušaju da razdvoji napadača od žrtve u tom se trenutku udaljavaju i ostaje samo jedan muškarac koji u jednom trenutku odvaja Brnadu od žene, no samo na trenutak, prenosi Jutarnji list.

PROČITAJTE JOŠ:

Brnada obara ženu na tlo iza šanka i kreće joj divljački skakati po glavi. To traje više od 15 sekundi.

Brnada se tada izvlači i pritom zamahuje rukom prema muškarcu i zatim obara ženu na tlo iza šanka. Nakon toga više niko ne pokušava sprečiti ono što se dalje događalo, a upravo to što se dalje događalo je, po svemu sudeći, 67-godišnjakinju stajalo života.

Brnada je, naime, krenuo divljački skakati po glavi žene koju je srušio na tlo iza šanka. Muškarac koji je najduže pokušavao odvojiti Brnadu od žrtve je samo u jednom trenu pogledao šta se događa i otrčao, moguće po pomoć. Nakon što je više od 15 sekundi brutalno mlatio bespomoćnu ženu na tlu skačući joj po glavi, Brnada je izjurio prema izlazu.

Dok joj je skakao po glavi, Brnada, odeven u crnu jaknu, levom se rukom drži za šank, a desnom rukom za metalni element čime njegovi udarci dobivaju još veću žestinu jer telo ima čvrsti oslonac. Sve se događa u uskom prostoru, a na snimku nadzorne kamere vidi se samo levo stopalo nesrećne žene.

Ceo snimak komentariše jedan od gostiju kafića koji je bio u lokalu, a snimak traje 58 sekundi. Sasvim je izvesno da je u posedu tog snimka i policija i da će ona biti priložena u spis kao krunski dokaz brutalnog zločina u riječkom kafiću.

Kako doznaje „Jutarnji list“, Brnada će u sredu biti dovezen u Bolnicu za osobe lišene slobode jer je procenjeno da je njegovo zdravstveno stanje takvo da nije za smeštaj u riječki zatvor, ali je verovatno procenjeno da je iz sigurnosnih razloga bolje sestiti ga u samicu gde neće imati kontakt sa drugim zatvorenicima.

BONUS VIDEO: Drama u Nemačkoj: Ubijena dvojica policajaca, napadač u bekstvu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar