Foto: Privatna arhiva

Trinaestomesečni dečak poginuo je u ukradenom automobilu u Milvokiju prošle nedelje nakon što je vozilo slupano ubrzo nakon krađe.

Zarion Robinson je 27. januara oko 23.30 sedeo u sedištu u automobilu svoje majke, kada ga je neimenovana 31-godišnja žena ukrala dok je njegova mama ušla u njihovu kuću da nešto uzme.

Brzo je ušla i ostavila Zariona u kolima, ali je ostavila vrata otključana. I dok je bila u kući, žena je iskoristila priliku da ukrade auto i odveze se.

Foto: Privatna arhiva

Za volanom Pontiaka, ona se potom sudarila sa mini kombijem – čiji su putnici pobegli sa lica mesta – samo nekoliko minuta kasnije, nekoliko kilometara dalje.

Hitna pomoć je stigla i odvezla dečaka i ženu u bolnicu, ali je Zarion preminuo od zadobijenih povreda oko dva sata kasnije oko 1.10 časova, navodi se u izveštaju lekara.

Foto: Privatna arhiva

Žena ostaje u bolnici nakon što je zadobila povrede u nesreći. Ona je uhapšena, ali nije zvanično optužena.

Prema izveštaju, bolničari su zatekli Zariona budnog i uplakanog i još uvek delimično vezanog za sedište automobila, koje se prevrnulo.

Susedi porodice bili su šokirani tragičnom nesrećom. Andre Vilijams, menadžer obližnjeg „Bags Lajf centra za učenje“, koji je rekao da je ovo tragičan događaj.

„Ne mogu da zamislim da uopšte moram da sahranim svoje dete, posebno bebu“, dodao je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlasnica centra za učenje Ketrin Poston rekla je za TMJ4 Nevs: „To je jednostavno zastrašujuće jer dok pokušavamo da zaštitimo bebe i decu o kojima brinemo svaki dan, saznajemo da je beba umrla u užasnoj nesreći ispred naših vrata“.

„Ovde smeštamo decu u automobile i vadimom ih iz njih svako jutro i veče. To je jednostavno srceparajuće“, rekla je.

Druga komšinica Lois Carter je dodala: „Dugo je bilo van kontrole. Prekoračenje brzine, bezobzirna vožnja, pucnjava, sve to je izmaklo kontroli.”

Policija Milvokija nastavlja da traga za ljudima iz kombija Dodž karavan koji su pobegli nakon nesreće.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar