Vodopad, litica
Foto: Shutterstock

Žena je preminula nakon što je pala niz stepenice dok je sa porodicom šetala vodopadom, saopštila je istraga.

Majka troje dece Karli Farington (40) otputovala je iz svog doma u Bristolu da poseti deo lepote u Brekon Bikonsu kada se tragedija dogodila.

Bila je sa svojom porodicom kada se okliznula na labavom tlu na stepenicama i „uzvinula“ ime svog verenika.

Pala je 10-15 metara niže i zadobila teške povrede na „Šetnji sa četiri vodopada“ u blizini Istradfela.

Faringdon, koja je vodila sopstveni biznis agenta za nekretnine, prebačena je u Univerzitetsku bolnicu u Velsu u Kardifu, ali je umrla dva dana kasnije, 17. maja prošle godine.

Njen partner Džošua rekao je da se grupa spuštala strmim delom puta kada se Faringdon okliznula.

Napisao je na mreži: „Bacio sam pogled kada sam čuo kako Karli vrišti moje ime dok se okliznula na labavom tlu do vodopada ispod.

„Moje ćerke nisu videle da je pala, ali ih je progonila moja reakcija. Potrčao dole i zatekao Karli koja ne reaguje i sa značajnim povredama po telu i glavi. Pozvana je hitna pomoć i obalska straža, a moja sestra i ja smo odveli svoju decu sa brda“, navodi on.

„Kada sam ih vratio kući na sigurno, proveo sam dva dana u bolnici u Kardifu sa Karli na aparatima za održavanje života. Zamolio sam kapelana da nas venča, ali ona se nikada nije osvestila i nije mogla da se održi ceremonija“, dodao je.

PROČITAJTE JOŠ:

Istraga o smrti gospođe Faringdon vođena je na sudu u Pontipridu nakon što je umrla na 10. rođendan svoje ćerke.

Mrtvozornik Patricia Morgan rekla je: „Zadobila je katastrofalnu povredu glave i nažalost uprkos velikim medicinskim naporima, uključujući transfer helikopterom, neurologiju i intenzivnu negu, nije preživela.“

Na saslušanju u Pontipridu je rečeno da je medicinski uzrok smrti naveden kao traumatska povreda mozga i tromb desne brahijalne arterije (operisan) i ishemija desnog gornjeg ekstremiteta.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar