Tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli Boris (35) i Marijana (34) Krstić, njihov 9-godišnji sin, a teško je povređena i bori se za život njihova 3-godišnja ćerka, prema dosad objavljenim informacijama izazvala je trka dvojice pijanih vozača koji su upravljali BMW-om i Mercedesom.

Jedan od njih, vozač BMW-a X5 Mate Primorac, takođe je poginuo u nesreći.

Kako je pisao Avaz.ba, sumnja se kako je samu nesreću izazvao upravo Primorac, koji je nepropisno preticao na mestu gde je dozvoljena brzina 60 kilometara na sat, usled čega je udario u Mercedes za čijim je volanom bio Mile Doko (31), potom u BMW kojim je upravljao L.Š. (22) i na kraju svom silinom u Renault Scenic, u kojem je bila porodica Krstić, a kretao se iz suprotnog smera.

Prema pisanju Avaza, Primorac i Doko zajedno su bili na krštenju u jednom mostarskom restoranu, iz kojeg su se zaputili prema Čitluku i Međugorju, gde žive. Dodaju kako se spekuliše da je Primorac krenuo da pretiče Doku, ali da on to nije dopustio te je usledila trka.

Pročitajte još:

Doko je prošao nepovređen, a teške telesne povrede, osim trogodišnje kćeri stradale porodice, zadobile su još tri osobe. Niko od njih nije životno ugrožen.

Primorac i Doko navodno su se vraćali s krštenja na kojem su zajedno bili, a porodica Krstić se vraćala s izleta.

Primorac je, kako su pisali bosanskohercegovački mediji, bio lokalni tajkun iz Čitluka. Bavio se ugostiteljstvom i ugradnjom rashladnih komora.

Ime Mate Primorca na poslovnim se stranicama spominje i uz piceriju u Čitluku, čiji je on vlasnik.

Zajedno s Primorcem nesreću je izazvao Mile Doko, sin jednog od hercegovačkih tajkuna, koji je imao 2.5 promila alkohola u krvi.

VIDEO Teška nesreća u Hrvatskoj: Voz naleteo na auto, stradali devojka i dete

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare