Foto:CAM

Petogodišnja devojčica Marija je čudom preživela nakon što ju je udario pijani vozač, nakon čega je od siline udarca preletela kroz prozor lokalne radnje.

Zastrašujući snimak nadzornih kamera u Bonitou u Kolumbiji, pokazuje trenutak u kojem Mariju Luizu udara crni auto dok se igra na ulici.

Foto:CAM

Na početku snimka može se videti kako automobil skreće sa puta na trotoar, gde je prvo udario u motocikl i oborio 60-godišnjeg vlasnika na zemlju. Vozilo se zatim zabija u biljku u saksiji u kojoj se Marija igra, gurajući je velikom brzinom kroz prozor auto-škole iza sebe.

Trenutak koji zaustavlja srce snimljen unutrašnjom nadzornom kamerom i prikazuje oca devojčice kako juri u zgradu u očajničkom pokušaju da joj pritekne u pomoć. Njegova ćerka je brzo izašla iz olupine raširenih ruku.

Marijin otac sa olakšanjem tada je podiže u naručje i odvodi devojčicu. Ona je, na sreću, uspela da prođe samo sa lakšim povredama ruke, noge i jednog uha, a nepuna 24 sata kasnije se vratila kući iz bolnice sa porodicom.

Motociklista je primljen u bolnicu zbog bolova u grudima i sumnje na prelom butne kosti.

Foto:CAM

Devojčin otac – koji zajedno sa svojom suprugom poseduje firmu za hlađenje u susedstvu – kasnije je opisao svoje iskustvo šokantnog incidenta, rekavši da se to „desilo tako brzo“.

On je za kolumbijske novine Globo rekao: „Upravo smo završili sa radom i otišli malo da sednemo“.

„Odjednom, kada sam to video, bilo je vremena samo da se sklonim s puta“, dodao je.

PROČITAJTE JOŠ:

Lokalna vatrogasna služba i vojna policija su stigli na lice mesta, gde je vozač uhapšen nakon što je utvrđeno da je imao 0,95 alkohola u krvi.

Portparol policije je kasnije otkrio da je vozač verovatno zaspao za volanom u trenutku nesreće.

Osumnjičeni je policiji rekao da se ne seća ničega u vezi sa incidentom i rekao da je pio od 10 sati sa prijateljima.

Foto:CAM

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar