Foto:Shutterstock

Bračni par Elizabet Kristensen i Džošua Kolbert iz američke države Minesote je po mnogo čemu jedinstven: upoznali su se preko aplikacije za upoznavanje da bi nakon toga otkrili da su išli u isti vrtić i da su rođeni istoga dana u istoj bolnici.

Elizabet Kristensen, majka dvoje male dece, upoznala se nakon nedavnog razvoda sa Kolbertom, koji je takođe bio razveden, preko aplikacije za upoznavanje Hinge u aprilu 2023. godine, a venčali su se pet meseci kasnije.

Svadba vencanje
Svadba ilustracija Foto:Shutterstock

Oni su otkrili da su išli u isti vrtić i to u isto odeljenje, kao i da su rođeni istoga dana, 13. septembra 1988. godine, u istoj bolnici – Mersi u Kun Rapidsu u Minesoti, u razmaku od samo šest sati, objavio je Si-Bi-Es (CBS) njuz. Na video snimku iz vrtića videli su da je Elizabetina majka prvo zumirala njega, a onda i Elizabet.

POGLEDAJTE JOŠ:

Zbog svih tih koincidencija par kaže da veruje da ih je Bog ponovo spojio. Elizabet je pre toga bila u braku devet godina pre nego što se razvela, a Džošua pet.

Džošua je zaprosio Elizabet mesec dana nakon što su se ponovo sreli zahvaljujući aplikaciji, a venčali su se četiri meseca nakon toga – 13. septembra 2023, na dan kada su napunili 35 godina.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar