Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, EPA-EFE/ADAM VAUGHAN; EPA-EFE/Nancy Lane / POOL

Razgovori o oduzimanju princu Hariju titule vojvode od Saseksa vođeni su na najvišem nivou, a stariji pomoćnici Bakingemske palate su isticali da je on "talac" svoje supruge Megan, otkriva nova knjiga o najpoznatijoj porodici na svetu.

Nova knjiga kraljevskog pisca Roberta Džobsona, koja bi trebalo da bude objavljena u četvrtak, pokazuje kako su se insajderi iz palate podsmevali da je Hari „žrtva stokholmskog sindroma“, dok su krivili Megan za „razdor“ među članovima kraljevske porodice.

Drugi, uključujući neke visoke zvaničnike koji smatraju da je Hari „okrenuo leđa svemu što je znao“, misle da je to „pokretačka snaga u svemu što se dogodilo“.

Foto: Reuters/EPA/Profimedia/Shuttersrock

Smatra se da kralj Čarls nije za oduzimanje Harijeve kraljevske titule i da on gaji „trajnu ljubav prema svom sinu“, uprkos tome što je doneo odluku da Megan ne treba da prati Harija u Balmoral kada se porodica okupila nakon što je kraljica Elizabeta umrla.

POGLEDAJTE JOŠ:

Visoki izvori, napominjući kako je Hari insistirao da mu se Megan pridruži u Škotskoj, tvrde da njegovi zahtevi „nisu dobro prošli kod porodice“ i „svi su bili šokirani njegovim ponašanjem“.

Podrazumeva se da je kralj „tužan zbog sve većeg jaza“ između njega i Harija, tvrdi kraljevski stručnjak, dodajući da bi Čarls želeo da više viđa svoje unuke, Arčija (3) i jednogodišnju Lilibet.

BONUS VIDEO Hari i Megan: Ko je oterao Sasekse sa kraljevskog dvora?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare