Draško Stanivuković
Draško Stanivuković Foto:Vesna Lalic/Nova.rs

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je na svom Tviter profilu fotografije, kako kaže, kuhinje u Kliničkom centru Banjaluke za koju je danas inspekcija ustanovila da ne zadovoljava ni minimum tehničko-sanitarnih uslova za rad.

Povezane vesti:

„Kuhinja na Kliničkom centru danas izgleda ovako! Fotografije su nastale DANAS u 16 časova, od strane inspekcije Grada koja je izvršila nadzor. Ustanovljeno je da kuhinja ne zadovoljava minimum sanitarno-tehničkih uslova za funkcionisanje“, napisao je Stanivuković na Tviteru i dodao:

„Naloženo je uzorkovanje poda i drugih površina u kuhinji zbog potencijalne sumnje na prisustvo bakterija zbog loših uslova. Sutra se nastavlja inspekcijski nadzor u 9 časova, a javnost će o svemu biti informisana. Ne širimo paniku, nego istinu. Borimo se za našu Republiku Srpsku!“

 

Ovo bi mogao da bude nastavak afere „Kiseonik“ koju je Stanivuković nedavno pokrenuo iznoseći tvrdnje da se u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) koristi industrijski kiseonik za lečenje pacijenata umesto medicinskog.

„Moji politički protivnici kažu da širim paniku, zbog toga su zakazali posebnu sednicu vlade RS. A, šta sam trebao? Da ćutim i pustim na narod strada… Mi smo šest dana bez ijednog validnog dokumenta koji daje ispravne odgovore. Šest dana institucije ćute na najveću aferu koja potresa Banjaluku. Dali smo dokaze, firma nije registrovana kao proizvođač, nije registrovana za promet lekova. Vlada je zbog ovoga trebalo da bude raspuštena“, rekao je tim povodom Stanivuković za portal Nova.rs.

BONUS VIDEO: Ko je Draško Stanivuković

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)