Princ Vilijam, Kejt Midlton, Geri Goldsmit Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Evening Standard / Eyevine / Profimedia

Roditelji Kejt Midlton, princeze od Velsa, izgrdili su njenog ujaka Džerija Goldsmita, nakon što se navodno prijavio za rijaliti program "VIP Veliki brat", i to iz straha da bi mogao da oda tajne o kraljevskoj porodici, tvrde izvori. On je, inače, poznat kao "crna ovca porodice".

Kako prenosi Dejli mejl, biznismen i brat Kerol Midlton primećen je u kupovini, i to uoči pripreme za rijaliti program koji je ponovo počeo da se emituje posle šest godina. Kruže priče da je Goldsmit (58) obezbedio značajan ugovor sa šefovima ITV za ulazak u šou. Međutim, njegovo učestvovanje u „Velikom bratu“ bez sumnje će izazvati glavobolju za kraljevsku porodicu zbog glasina koje kruže o Kejtinom zdravlju.

Nakon operacije abdomena 16. januara, Kejt Midlton je u ponedeljak prvi put viđena u javnosti. Princ Vilijam se krajem februara vratio svojim dužnostima, ali je nedavno otkazao prisustvo na jednom događaju, što je ponovo pokrenulo nagađanja da je stanje princeze Kejt znatno ozbiljnije nego što se priča. Ipak, princeza od Velsa fotografisana je u blizini zamka Vindzor u automobilu kojim je upravljala njena majka Kerol.

Kerol Midlton Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kejt je imala velike naočare i blago se osmehivala, te su mnogi komentarisali kako se nadaju da je to znak da njen oporavak teče dobro.

Izvor je za britanski „San“ rekao: „Džeri je rekao da su mu Kejtina majka Kerol i njen otac Majkl ‘očitali bukvicu’. Nisu srećni zbog njegovog ulaska u sporni šou. To ih je razbesnelo. Kejt nije potreban ovaj stres“.

Takođe je dodao da bi na tapetu mogli da se nađu i princ Hari i Megan Markl, koje je Goldsmit i ranije napadao nakon objavljivanja Harijevih memoara „Rezerva“. Ipak, smatra se da biznismen neće učiniti ništa da povredi Kejt ili Vilijama.

Geri Goldsmit Foto: Evening Standard / Eyevine / Profimedia

„San“ je takođe slikao Goldsmita kako u nedelju stiže u ITV studio u Londonu uoči ulaska u kuću „Velikog brata“. Viđen je kako izlazi iz crnog audija sa koferom.

Kraljevski analitičari kritikovali su Džerijevu odluku o ulasku u kuću „Velikog brata“ i nazvali su taj potez „sramnim“ i „opasnim“ za kraljevsku porodicu.

„Kada izađete iz bolnice nakon operacije onda ste ranjivi i to bi moglo da vas uznemiri. Veoma je neprijatno. Veoma je teško biti član kraljevske porodice, i ne znam da li je ovo (njegov ulazak u šou) dobra ideja“, rekla je biografkinja kraljevske porodice Anđela Levin.

Kejt Midlton Foto:Tanjug/Angela Weiss/Pool Photo via AP

Izvori koji rade za popularni šou kažu da su producenti oduševljeni što su uspeli da nagovore Goldsmita da učestvuje, i to zbog njegovih veza sa kraljevskom porodicom i zbog sklonosti da uvek kaže ono što misli.

Skandali i zatvor

Goldsmit je bio gost na venčanju Vilijama i Kejt 2011. Radio je u IT sektoru, ali je bio uhvaćen u skandal, uključujući i slikanje sa drogom na Ibici, a takođe je uhapšen u oktobru 2017. nakon što je navodno napao svoju četvrtu suprugu po redu, Džuli-En. Goldsmit je viđen kako ju je oborio na zemlju ispred njihove kuće u centru Londona.

Londonska policija je u saopštenju navela da je uhapsila 52-godišnjeg muškarca zbog nasilja u porodici i da je jedna žena zbog zadobijenih povreda prebačena u bolnicu.

Kasnije je proglašen krivim za napad i kažnjen je sa 5.000 funti, kao i terapijama u trajanju od 12 meseci. Od tada je počeo da napada ono što je doživeo kao uvrede za svoju porodicu, uključujući seriju „​​Kruna“, knjigu kraljevskog biografa Omida Skobija „Endgejm“ i Harijeve memoare „Rezerva“.

Pročitajte još...

Pored Godsmita, u „Velikom bratu“ učestvovaće Šeron Ozborn, koja će dnevno dobijati 100.000 funti. Ona neće ostati svih 17 dana u šouu, jer, kako izvori tvrde, njegov honorar je preskup za ITV.

„Šefovi su učinili sve što su mogli da dobiju Šeron i konačno postigli dogovor sa kojim je i ona zadovoljna. Šeron će uneti dovoljno drame, ali sa onom cenom koju je ona prvenstveno tražila, to jednostavno nije bilo izvodljivo“, kažu izvori.

BONUS VIDEO Dijagnoza koja je uzdrmala Veliku Britaniju: Svet razmatra scenarije u slučaju abdikacije kralja Čarlsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar