Hrvatska policija
Hrvatska policija Foto:Shutterstock/lordzg

Građanin Otoka (59) u Slavoniji došao je u dvorište svog komšije i zapretio mu bombom, koja je nakon policijske prijave bezbedno uništena.

Protiv 59-godišnjeg muškarca policija sporvodi istragu zbog sumnje da je počinio krivična dela pretnje i neovlašćeno držanje, proizvodnja i nabavljanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, 14. jula oko 11.30 časova, osumnjičeni je došao u dvorište porodične kuće 61-godišnjaka u Otoku i zapretio mu da će ga ubiti ručnom bombom. Međutim, 61-godišnjak ga je u ovoj nameri sprečio tako što mu je iščupao bombu iz ruku, nakon čega je 59-godišnjak napustio lice mesta.

Pročitajte još:

Brzom reakcijom policije, bomba je bezbedno uništena i uklonjena, a 59-godišnji muškarac je uhapšen i priveden u službene prostorije policije. Alkotestom je utvrđeno prisustvo alkohola u njegovom organizmu u količini od dva promila,piše Dnevnik.hr.

Policija je, na osnovu naredbe suda, izvršila pretres kuće i drugih prostorija 59-godišnjaka, njegovog ličnog automobila i vikendice koju koristi, ali nije pronašla nikakve ilegalne ​​predmete.

BONUS VIDEO Komšija muškarca ubijenog u Nišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar