Đorđe Mićunović, Foto: Instagram/Đorđe Mićunović

Sin nikšićkog biznismena Brana Mićunovića, Đorđe (31) I njegov brat od ujaka Lazar Kostić (26) osuđeni su na dva meseca kućnog pritvora zbog fizičkog sukoba sa trojicom policajaca.

Tako je odlučio sudija Osnovnog suda u Nikšiću Sava Mušikić. Kako je kazao, u obzir je uzeo olakšavajuće okolnosti – da je reč o mladim ljudima koji nisu osuđivani, koji su priznali krivicu i izvinili se policajcima, pišu Vijesti.

Podsetimo, Mićunović i Kostić su se 26. novembra prošle godine u jednom svadbenom salonu u Nikšiću sukobili sa trojicom policajaca. Pre dva dana njih dvojica su, na glavnom pretresu u sudnici Osnovnog suda, priznali krivicu, izvinili se policajcima Miloradu Nediću, Pavlu Ognjenoviću i Dušku Miškoviću i kazali da su toga dana bili u alkoholisanom stanju tako da nisu bili svesni svojih postupaka.

Pročitajte još:

Njihov advokat, Đorđije Đikanović u završnoj reči je tražio da sud donese blažu kaznu poput mere upozorenja, smatrajući da bi takva kazna imala na njih delotvorno dejstvo, uzimajući u vidu niz, kako je istakao, olakšavajućih okolnosti.

„Reč je o licima mlađe životne dobi koja ranije nisu osuđivana, koja su priznala delo koje im se stavlja na teret, a koje su izvršili u alkoholisanom stanju. Takođe treba uzeti u obzir da su obojica izrazila kajanje i uputila iskreno izvinjenje oštećenima, kao i da su se korektno držali pred sudom“, kazao je Đikanović.

BONUS VIDEO Aleksandar Damjanović: Milo Đukanović je prošlost, Crna Gora će dobiti novog predsednika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar