Foto: Metropolitan Police Dept

Policija u Las Vegasu otkrila je najgori slučaj zlostavljanja dece ikada zabeležen. Naime, snage bezbednosti su pronašle šestoro brutalno zlostavljane dece, uključujući dvoje u kavezu.

Policajci koji su reagovali na prijavu nasilja u porodici 11. juna i tada su pronašli dvoje dece, starosti devet i jedanaest godina, zaključane u kavezu za pse i još četvoro teško pretučenih u stanu.

Ipak, u javnost su detalji zlostavljanja procurili tek nedavno.

„Jedno dete je imalo modre oči, ožiljke i modrice po celom telu i bilo je neuhranjeno“, saopštila je policija.

Otkriveno je i da su Trevis Dos (31) i Amanda Stamper (33) u jednosobnom stanu živeli sa svoje sedmoro dece mlađe od 11 godina.

Inače, šestoro dece je bilo samo Dosovo, dok je najmlađa, dvogodišnja devojčica bila jedino bila jedino njihovo zajedničko dete.

Foto: Metropolitan Police Dept

Dos je optužen za više od 40 krivičnih dela, uključujući nekoliko tačaka za zlostavljanje dece i seksualnu eksploataciju njegove supruge.

Stamper se suočava sa sedam tačaka za zlostavljanje dece, po jednu za svako dete.

Uznemirujući snimak, prikazuje policajce koji pokušavaju da uđu u zaključani stan pre nego što otkriju užasne uslove unutra.

Foto: Metropolitan Police Dept

Nakon što su policajci ušli, njihove baterijske lampe su otkrile decu zaključanu u kavezima dok je pitbul šetao lutao stanom. Policajci su decu izveli iz stana i ona su ispričala kako ih je otac tukao kaiševima, užadima, pa čak i tiganjem, prenosi Dnevnik.hr.

Pročitajte još:

Dehidrirano dete u kavezu reklo je da ne dobija dovoljno hrane iako je sada veliki dečak i mora da deli veliki pomfrit sa svojom braćom i sestrama ili da jede brzu hranu.

Užasno otkriće došlo je nakon što je Stamper pobegla u obližnju prodavnicu i ispričala kako se plaši da će je muž ubiti.

Stamper je rekla policajcima da joj je Dos pokazao sliku deteta u kavezu i rekao da je udario dete u glavu tako snažno da je mislio da je mrtvo.

Rekla je da je bila žrtva teškog porodičnog zlostavljanja i da nije mogla da traži pomoć jer se plašila Dosa i njegove odmazde.

BONUS VIDEO Ko je žrtva, a ko zlostavljač u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Nišu?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar