Foto:printscreen Libertas; NOva.rs

Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica, u saslušanju pred tužiocem rekla je da njen sin Miloš nije sposoban za šverc narkotika, zbog dugogodišnje zavisnosti od kokaina.

Ona je, piše u spisima, ispričala i da je nakon smrti supruga, pre sedam godina, saznala da njen sin Miloš uzima kokain i da od tada “traje njena neprestana borba sa zavisnošću sina”.

Žaleći se na svog sina i njegovo ponašanje, Medenica je tužiocima ispričala da nije imala saznanje da je on učestvovao u bilo kakvom poslu sa cigaretama, te da je njena procena da on nije “ni bio sposoban za tu vrstu posla”.

Vesna Medenica bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore Foto:Nova.rs

”Pojasnila je da je njen sin Miloš od drugih lica uzimao mokraću koju je davao na analizu, zbog čega se i sa njom svađao. Jasno je zapazila da priča njenog sina Miloša nema racio, te da je on živeo zapravo umišljeni život u kom cilju je izbjegavao susrete sa njom. Veoma često priča njenog sina Miloša za nju je bila krajnje – poražavajuća.

U jednom trenutku Miloš je bio Tramp, Robin Hud, bio je najlepši, najbogatiji i tome slično, a u njihovim međusobnim razgovorima uvek je negirao svoju zavisnost od narkotika jasno i konstantno odbijajući svaki njen pokušaj kao roditelja da mu pomogne”, piše u optužnici.

POGLEDAJTE JOŠ:

Podsetimo, Medenica i njen sin terete se za krivična dela stvaranje kriminalne organizacije, produženo krivično delo krijumčarenje, produženo krivično delo davanje mita, primanje mita, protivzakoniti uticaj i navođenje na protivzakoniti uticaj, zloupotreba službenog položaja, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, teška telesna povreda i sprečavanje dokazivanja.

BONUS VIDEO Abazović pokazao fotografiju: Milo Đukanović sa „škaljarcima“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar