Foto: Privatna arhiva

Niki Sekondino optužena je za ubistvo svog oca u stanu u Bruklinu u Njujorku.

Ova 22-godišnjakinja je takođe optužena za pokušaj ubistva svoje 19-godišnje sestre, koja je i dalje u kritičnom stanju u bolnici nakon nasilnog incidenta.  Kako se navodi, sestru je ranila nožem.

Niki Sekondino, koja je privedena na ispitivanje i kasnije optužena, prvobitno je tvrdila da je njen otac Karlo Sekondino (61) ubijen, a njena sestra povređena u napadu na njihovu kuću.

Međutim, policija je uočila nedoslednosti u njenoj priči. Na primer, ona je tvrdila da su navodni prevaranti tragali za sadržajem sefa, uprkos tome što ga stan nije imao.

Foto: Privatna arhiva

Karlo je proglašen mrtvim na licu mesta, dok su komšije bili svedoci užasnih posledica.

Prvobitno se verovalo da su dva razbojnika provalila u kuću na 17. aveniji u Bruklinu, oko 6 sati ujutro.

Niki je zadobila rezne rane na rukama i trebalo joj je lečenje u bolnici. Policija sada veruje da je povrede ruke zadobila tokom napada na njenu porodicu, prenosi Miror.

Jedan komšija koji nije želeo da bude identifikovan rekao je: „Čuo sam kao da se tuku. Čuo sam oca. Molio me je ‘Molim te zovi policiju!’ … Prednji deo njegovih grudi je bio prekriven crvenom bojom kao da je nosio crveni prsluk.“

Druga komšinica je opisala kako je Niki lupala a na njena vrata da pokuša da uđe.

„O Bože! O Bože! Otvori vrata!“, prisetila se kako je Niki vikala. „Videla sam krv u hodniku pa sam odmah zatvorila vrata i nisam htela da se mešam“.

PROČITAJTE JOŠ:

Drugi komšija je rekao: „Dve ćerke i otac, to je sve što znam, zaista. Čuli su se, znate. Ne znam mnogo o njima. Ovde sam 12 godina, a oni su ovde isto toliko“.

Jadira Gomez, koja je suvlasnica restorana u kom je Sekondino radio kao dostavljač, rekla je za Njujork post: „Ove devojčice je napustila njihova mama kada su bile male, tako da je on bio jedini tamo kao majka i otac. Ovde su svi voleli tog čoveka. To je veliki gubitak za sve. On bi radio. Nikada ništa nije rekao, pomogao je svima.”

Istraga je u toku.

Iako je kriminal u gradu u porastu, podaci Policijske uprave Njujorka pokazuju da je u Njujorku zabeležen pad pucnjave od 17 odsto i pad ubistava od preko 12 odsto od januara 2022. godine.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar