Foto:Twitter/Breaking Aviation News & Videos

Putnici su ostali uplašeni nakon što su se vrata za hitne slučajeve iznenada otvorila usred leta dok su leteli iznad Brazila.

Snimak od kojeg se grči stomak snimljen je na letu između Sao Luisa i Salvadora u ponedeljak i dogodio se 30 minuta nakon početka putovanja.

Kako javljaju lokalni mediji, u avionu su bili članovi benda popularnog južnoameričkog pevača Tieri, koji se vraćao sa nastupa.

Instrumenti i prtljag bili su smešteni blizu zadnjeg dela aviona i pored otvora koji se neočekivano otvorio.

Jedan putnik je snimio situaciju. Na snimku se vidi kako oblaci prolaze i kako predmeti lepršaju oko putnika.

Foto:Twitter/Breaking Aviation News & Videos
@aviationbrk

Većina putnika je viđena okrenuta na drugu stranu i ne gledajući kroz vrata, dok pokušavaju da ostanu mirni.

Prema izveštajima, pilot je smirio putnike pre nego što je uspešno prinudno sleteo na aerodrom Hugo da Kunja Mačado i srećom niko nije povređen.

Istražitelji sada ispituju šta je pošlo po zlu u avionu.

PROČITAJTE JOŠ:

Krajem maja, vrata mlaznog aviona kompanije Asiana Erlajns su se otvorila kada je sleteo u Daegu, u Južnoj Koreji, ostavljajući putnike da se drže za naslone za ruke.

Od tada je otkriveno da je muškarac u svojim 30-im godinama, koji je sedeo na sedištu za hitne slučajeve, otvorio vrata kada je letelica bila iznad zemlje i oko dva do tri minuta od sletanja u grad južno od Seula.

Policija je uhapsila putnika kada je avion sleteo, kada da je priznao da je otvorio vrata, ali nije rekao zašto je to uradio.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar