Foto: Tampa Police

Alisa En Zinger (22) sa Floride pretvarala se da se školuje od kuće i tako se dopisivala s decom od 12 do 15 godina koje je zavodila i silovala. Policija je objavila kako je spavala 30 puta s najmanje jednim maloletnim učenikom.

Strahuju kako je još puno žrtava koje se boje da se javno oglase.

„To je uznemirujuće. Imamo predatorku koja iskorišćava decu. Strašno. Sve koji su bili njene žrtve pozivamo da se jave, zaštićemo ih i pobrinuti se dan im ovakvi više nikad ne naude“, objavila je šef policije u Tampi Li Berkov.

Uhapsili su je dok je krala u prodavnici.

Predatorku su uhapsili prošle nedelje, prenosi Njujork post.

PROČITAJTE JOŠ

Policija je objavila kako se Alisa pretvarala da se školuje od kuće kako bi došla do kontakata učenika kojima je slala eksplicitne fotografije i snimke, uglavnom preko Snepčeta.

Učenici iz srednje škole u Tampi rekli su istražiteljima da nisu imali pojma da se dopisuju s 22-godišnjakinjom. Alisa je spavala najmanje s jednim od njih koji je policiji ispričao kako je sve počelo s dopisivanjem na Snepčetu. Potom su se našli i imali odnose, prenosi 24sata.hr.

Ona mu je kasnije priznala da nije jedini učenik s kojim je spavala.

„Nisam to ja“

Policija ju je uhapsila kako krade u prodavnici, a ranije je bila pod nadzorom.

Kad su je uhapsili, policiji je rekla kako ona nema veze sa zavođenjem učenika te da ima polusestru istih godina koja izgleda isto kao i ona. Nisu joj poverovali.

Optužili su je za zlostavljanje maloletnika i pustili da se brani sa slobode uz kauciju od 75.000 dolara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar