Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

U centru Karlovca danas oko 17.15 došlo je do teške saobraćajne nesreće. Policajac na motoru naletio je na pešaka, koji je smrtno stradao, javlja Radio Mrežnica. Policijski službenik je prebačen u karlovačku Opštu bolnicu.

„Udarac je bio toliko silovit, snažan, čuli kao da su se sudarila dva automobila. Nažalost videla sam kada je policajac na motociklu naleteo na starijeg čovjeka koji je nakon udarca ostao nepomično da leži na kolovozu a policajac je verovatno naglo zakočio jer je motociklom napravio salto u vazduhu te nakon pada proklizao. Odmah sam otrčala u kafić po jednog gosta za kojeg znam da je medicinski tehničar kako bi pomogao povređenom pešaku“, u dahu je za 24sata.hr prepričala konobarica u kafiću u Karlovcu kod kojeg se dogodila nesreća.

Naime, u centru Karlovca u Ulici Vladka Mačeka smrtno je stradao pešak na kojeg je naleteo policijski motocikl.

Iz policije su potvrdili da je u nesreći učestvovao policajac na dužnosti dodavši da je on povređen te da je prevezen u bolnicu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Čovek je nepomično ležao na putu bez svesti, krv mu je curila, srce mu je još kucalo i disao je, no odmah mi je bilo jasno da nije dobra situacija. Pridržavao sam mu glavu, a u pomoć je priskočila još jedna žena koja je kazala da je bolničarka. Policajac je ipak nekoliko desetina metara dalje sedio na kolovozu. Čini mi se da nije ozbiljnije povređen, bio je u šoku i čini mi se da je povredio noge. Brzo je došla Hitna i policija, te su oboje odmah odvezeni u bolnicu, no kako sam čuo pešak je naknadno preminuo“, rekao je Ivan koji je pokušao da pomogne povređenom pešaku.

Uviđaj na mestu nesreće sprovodi Županijsko državno tužilaštvo u Karlovcu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar