Foto:instargram/Lianne Clegg

Porodicu Devenport razorila je nezapamćena tragedija. Naime, otac Kejti Devenport (23) koja preminula nakon što je skočila je sa požarnih stepenica u noćnom klubu, pronađen mrtav je samo nekoliko sati nakon što ju je sahranio.

Devojka je stradala nakon što je skočila sa požarnih stepenica u noćnom klubu Hej Amigos u Sautportu, nakon što se umešala u „svađu“ sa kolegama sa posla tokom noćnog izlaska, piše Echo.

Pripadnik obezbeđenja u klubu bio je svedok njenog kobnog skoka, koji je potom prijavio slučaj policiji i alarmirao ostale pripadnike obezbeđenja.

Kejti je hitno prevezena u bolnici, u kojoj je konstatovano da je pretrpela traumatske povrede mozga i podvrgnuta je operaciji mozga u Volton centru. Preminula nego je 13 dana kasnije.

Kejtina sahrana održana je na groblju i krematorijumu Zapadnog Lankašira, mesec dana nakon njene smrti, a njen otac dobio je epileptični napad samo par sati nakon što je sahranio ćerku.

Ovaj napad je bio koban po njega, i nekoliko sati kasnije je preminuo.

Pročitajte još:

Sestra stradale devojke oprostila se od članova svoje porodice dirljivom porukom na društvenim mrežama.

„Mesecima i mesecima sam sedela i pokušavala da shvatim šta se dešavalo u kobnoj noći. Od svega frustrirajućeg, uticaj koji je ovo imalo na našu porodicu je bio razarajući. Ne samo što smo izgubili Kejti, već smo izgubili i oca nekoliko sati nakon što je dobio epileptični napad u noći njene sahrane i nažalost preminuo“, napisala je ona.

BONUS VIDEO Može li tragedija u bolnici u Ćupriji biti okidač za sistemsko rešenje grašaka u lečenju?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar