Megan i princ Hari
Megan i princ Hari Foto:EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl i princ Hari su "prilično nisko u poretku" u Holivudu, tvrdi bivši prijatelj vojvotkinje od Saseksa.

TV voditelj Nik Ede kaže da je par verovao da će biti „broj jedan u Holivudu“, ali titula „holivudske kraljevske porodice“ pripada onima poput Kardašijanovih i Bijonse.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa kupili su svoju vilu Montesito za 14,65 miliona dolara 2020. godine, samo nekoliko meseci nakon što su se povukli iz kraljevske porodice.

Živeći u kući, par sada svoje komšije smatra za članove porodice, a tu ubrajaju ljude poput Opre Vinfri i Elen Dedženeres.

Hari i Megan sa decom
Hari i Megan sa decom Foto:EyePress via AFP / AFP / Profimedia

Nik, koji vodi Rojal Adženda na Roialti TV, veruje da su Hari i Megan „potcenili“ količinu uticaja koji bi imali nakon preseljenja iz Velike Britanije u SAD.

„Mislim da je stvar u tome što zaboravljate da u Holivudu kraljevska porodica nije neko sa titulom. To je Džej Lo, to je Šeron Stoun, to je Bijonse, to su Kardašijanovi. To je njihova tantijema“, naveo je on.

„A takođe, tu su i Obame i Klintonovi. Ako ste bili na funkciji, osim Trampa, onda se na vas gleda kao na vrhunskog asa. Mislim da su to potcenili na mnogo načina“, rekao je on u novom intervjuu.

Nik je takođe tvrdio da je par „mislio da će biti ljudi broj jedan u bloku“, ali je insistirao da nisu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Oni su prilično daleko u tom poretku. I mislim da je to bio problem za njih, u tom smislu povlačenja,“ rekao je za Ekspres.

Harijev i Meganin život u Americi je daleko od njihovog života u Velikoj Britaniji i njihovog nekadašnjeg „malog“ doma Notingem Kotedža.

Megan kaže da je njen novi dom čini „slobodnom“ i da je „smireno i lekovito“ da živi u luksuznoj kući u zatvorenoj zajednici u Santa Barbari.

Njena kuća u kojoj živi sa suprugom, princom Harijem i njiihovom decom Arčijem (3) i Lilibet, ima devet spavaćih soba i 16 kupatila, kao i teniski teren, čajdžinicu i dvosobnu kuću za goste.

Tu su i kokošinjac, bazen i kućica pored bazena, i dve palme spojene u dnu bašte.

BONUS VIDEO: Hari i Megan: Ko je oterao Sasekse sa kraljevskog dvora? – gosti Duška Jovanović i Ivan Radojčić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar