Hari i Megan sa decom
Hari i Megan sa decom Foto:EyePress via AFP / AFP / Profimedia

Dadilja koju su zapošlili princ Hari i Megan Markl da se brine o njihovom sinu Arčiju rekla je za medije kako je izgledalo kada je prvi put upoznala poznati par.

Loren Kumalo, pedijatrijska medicinska sestra i konsultant, angažovana je da brine o Arčiju u mesecima nakon njegovog rođenja.

Bilo je to u vreme kada su Saseksi živeli u Frogmor Kotedžu pre nego što su napustili svoje kraljevske družnosti da bi se preselili u Sjedinjene Države.

A u intervjuu u svom rodnom Zimbabveu, Loren se priseća dana kada je otišla u Frogmor da se prvi put sretne sa Harijem i Megan – i kako ju je smirio veoma neformalni Harijev pozdrav.

Govoreći u epizodi The Breakfast Club sa Zenzel Ndebele, objasnila je kako je odabrala odeću za intervju.

Rekla je: „Pomislila sam u sebi: ‘Pitam se kako izgledaju njihove dadilje, nose li štikle?’ Princ Vilijam ima dadilju Norland, koja ima braon uniformu, za koju sam znala da zbog moje boju kože i način na koji izgleda u kaki braon boji neće proći, jednostavno neće raditi posao“.

„Tako da sam mislila da ću obući nešto tamno i lepe štikle, ali ću izgledati reprezentativno za kraljevsku porodicu pa moram da dam sve od sebe. Ali nisam koristila nikakvu šminku, rekla sam ako me uzmu, uzimaju me zbog toga kakva jesam. Nisam se rodila sa srebrnom kašikom, nisam plave krvi, ići ću kakva jesam i dobiću ovaj posao“, navela je.

Zatim je priznala da je dobila kaznu za prebrzu vožnju jer je vozila „prebrzo“ dok je išla u Frogmor i dodala: „Tako sam stigla tamo i ima mnogo provera koje se rade, ali kada sam stigla tamo očekivala sam da ću videti nekog princa, u tim veoma skupim nemačkim, švajcarskim odelima ili tako nešto… Bio je u farmerkama, u majici, hodao je bos jer je bilo vruće“.

„I stalno sam pitala njegovog PPO, pa njegovog službenika za zaštitu, ‘Da li moram da se klanjam, da li moram?’ A on me je samo pogledao i nasmejao se i rekao: ‘Videćete, princ Hari je neverovatan'“, dodala je.

„Kada sam stigla tamo, način na koji je otvorio ruke ‘Zdravo Loren!’ i zagrlio me. Pomislio sam ‘Vau, kakav džentlmen, kakav dragulj’, o moj Bože, nisam mogla da verujem“.

Nastavila je: „I kada sam ušla i videla Megan, pomislila sam ‘Bože, kakva lepa žena’. Osećala sam se tako ugodno, nije bilo tako formalno kao što sam očekivala, to je bio samo normalan dom“.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, to nije prvi put da je Loren progovorila o vremenu kada je radila za Harija i Megan.

Pojavila se u njihovoj Netflik seriji prošlog meseca, gde je opisala tipičan dan sa parom.

Loren je objasnila: „Oni su zaista bili pravi roditelji, ujutru kada se on (Arči) probudio, prvo bi ušli mama i tata, bili bi sa svojom bebom, ona bi ga hranila, a onda sam ja preuzela i obično bismo išli u jutarnju šetnju.”

U međuvremenu, Megan je istakla: „Ona Loren je rekla ‘Da li je u redu ako volim da ga vežem na leđima krpom kao što radimo u Zimbabveu?'“.

„Rekao sam ‘Da hajde da uradimo to!’ Ona se samo brinula o Arčiju i brinula se o nama, definitivno se brinula o meni“, dodala je Megan.

BONUS VIDEO: Hari i Megan: Ko je oterao Sasekse sa kraljevskog dvora? – gosti Duška Jovanović i Ivan Radojčić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar