Foto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, ponovo je glavna tema svih britanskih medija, i to zbog intervjua koji je dala magazinu "Variety" u Americi. Megan je po prvi put nakon kraljičine sahrane govorila o svojoj porodici, poslu, ali i brojnim glasinama koje je prate praktično od kako je objavila veridbu sa Harijem.

Prva stvar koju britanski tabloidi zameraju „bezobraznoj vojvotkinji“ je činjenica da je intervju za „Variety“ urađen pre smrti kraljice Elizabete. Međutim, Megan je nakon njene sahrane i povratka u Ameriku zatražila od novinara ponavljanje razgovora, upravo da bi mogla da govori i o kraljici i tako joj oda počast.

Mnogi ocenjuju da je na ovome insistirala zbog lične promocije i isticanja odnosa sa kraljicom, a ne iz stvarne želje da učini nešto dobro.

Megan Markl i princ Hari Foto: Ian Jones / KCS / MEGA / The Mega Agency / LOIC VENANCE / AFP / Profimedia

Ona je istakla da je uvek cenila kraljičinu požrtvovanost, ali i toplinu njene ličnosti.

Pored toga, Megan je istakla da neće govoriti o drugim članovima kraljevske porodice jer još uvek traje period žalosti za kraljicom, ali je poručila da se nada poboljšanju odnosa.

Mnogi su ovaj video intervju označili kao genijalni PR potez Megan Markl, koji će joj omogućiti povratak u centar svetske pažnje nakon sahrane prošlog meseca.

POGLEDAJTE JOŠ:

Karijera se kreće u drugom pravcu

Govoreći o svojoj glumačkoj karijeri, Megan je rekla da se sada kreće u drugačijem pravcu, kao i da želi da se posveti humanitarnom radu.

Serija „Suits“ je njen velik uspeh, ali vojvotkinja se ipak kaje kada je reč o pojedinim segmentima bivše karijere. U pitanju je njeno učešće u američkoj emisiji za igre na sreću, gde je fokus bio „na njenom izgledu, a ne talentima“.

BONUS VIDEO Megan i Hari u Njujorku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar